reklama
dzwoneczek85
Fanka BB :)
India pewnie masz rację że mi się wydaje ja zawsze wszystko widzę w ciemnych barwach i myślę o najgorszym no i panikuje też duzo
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
dzwoneczek85
Z Lila jechaliśmy samochodem z Belgii jak miała 5 tygodni i daliśmy radę 1500 km
Życiowa
U nas też się porobiło... Marysia wyjezdza jutro do dziadkow na 2 tygodnie. Jak wróci mam 1 dzień zeby ją przepakowac i jedzie na kolejne 2 tygodnie do drugich dziadkow i z nimi nad morze. Jak wroci mam 2 tyg spokoju i pakowanie bo 1.09 lecimy na prawie 2 tygodnie do Bułgarii...
Stwierdzam. Tymon zabkuje... Kulcia mnie utwierdzila w tym i nawet zobaczyła ze 2 mu idą... mogą mu iść 1 i 2 na raz?
Stwierdzam. Tymon zabkuje... Kulcia mnie utwierdzila w tym i nawet zobaczyła ze 2 mu idą... mogą mu iść 1 i 2 na raz?
Życiowa
To by tłumaczyło czemu tak płacze... ja mu psikam na te dziąsła... raz mu w srodku nocy nurofen nawet dawałam... bo tak płakał... łzy mu lecą jak grochy czasami.Moga Zyciowa :-)
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzisiaj w ogóle tak napchal sobie bułki do buzi przy śniadaniu, że mu sie cale podniebienie okleilo i nie mógł tego ściągnąć językiem xd takie miny strzelał ze myślałam że sie posikam ze śmiechu... a pozniej Marysia kichnela mu w talerz więc skończyło sie jedzenie [emoji14]
dzwoneczek85
Życiowa witaj w klubie zabkujacych
Dzięki India napewno i mi się przyda i dla mojego męża trochę odpoczynku od pracy a przede wszystkim nie chce zawieść Lili bo czeka na ten wyjazd
Dzięki India napewno i mi się przyda i dla mojego męża trochę odpoczynku od pracy a przede wszystkim nie chce zawieść Lili bo czeka na ten wyjazd
reklama
dzwoneczek85
Ja też juz wczoraj dawałam nurofen bo był tylko płacz