reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Viola, od wczorajszej nocy zero cyca :-D chociaz wsadza mi glowe w dekolt i zaglada.
Jakos tak sie zlozylo, ze wczoraj i dzis po 8 zjadla dopiero, wczoraj po 5 dalam jej mleko, ale tylko 20 ml jej weszlo, wiec nie bede robila butli.

Viola, a moze Amelka woli butle, bo szybciej, latwiej i lepiej jej mleko smakuje po prostu? Albo ma takie dni. Marysia tez kiedys pisala o takiej sytuacji

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
India wow to szybka akcja [emoji3] tylko zwracaj uwagę na piersi żeby ci się zastój nie zrobił tak jak mojej cioci. Odstawiła z dnia na dzień 1,5r córkę i po 4dniach piersi jak kamienie. A szałwię pijesz??

No tak to właśnie wygląda jakby ona wolała najeść się z butli...

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pije szalwie, piersi ciagle pelne, ale odciagam w malych ilosciach, zeby zastoju nie bylo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

1499969859-aaaaaa.jpeg

Pozdrowionka i zdrowka dla wszystkich. Nie mam czasu pisac

reklama
Ta akurat jest na prezent dla siostry M. Jak moja widziala to zachwycona i mowi mi ze tez taka chce bo do spania. To wymyslilam ze jest okazja zrobic jej na urodziny ;)
Mam zamowienie na dwie kolejne:) w pon chcem kupic maszyne w lidlu bo maja dobre opinie i cena spoko:)
Kurde dwoje zabkujacych dzieci to jest masakra.... Ale synusiowi ostatnia jiz 5 wychodzi a malej zaczyna sie cos dziac w dziaslach. Czytam was na bierzaco ale srednio mam czas cos napisac

Do góry