reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzwoneczku i zęby i brzuch. Czasem jak w nocy się przekręca to słysze bączka.
A dziąsła u dołu troszke spuchnięte, u góry poduszki białe. A u Was stosujesz coś?

Viola ale laska z Ciebie! Pięknie wyglądasz.

My nad wode nie jedziemy. Spłukaliśmy się z kasy...remont, meble auto, badania Magdy.
Ale też bym się pokazła w stroju. Chyba lepiej niż przed ciąża[emoji23]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Błagam jaka laska [emoji23]

Super że u Ciebie też lepiej niż przed ciążą [emoji16] ja to za każdym razem jak widzę na FB ile India przebiegła to szczerze zazdroszczę ale tak pozytywnie [emoji16]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja sie obzeram slodyczami, mam rozstepy jeszcze z poprzedniej ciazy, skora wisi, tluszczyk gdzieniegdzie i boczki :-D
I mam caly czas kresę jeszcze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale generalnie brzuch w lepszej kondycji niż po ciąży z Radkiem??? Pewnie dzięki bieganiu nie?

Viola, mozliwe, ze dzieki bieganiu, bo ja od 2014 biegam z przerwa na ciaze Ady. A dwa, ze ta nadczynnosc tarczycy, waga spadla jak glupia to i z brzucha polecialo.
Nawet uwazam, ze jest mnie ze 3 kg za malo, ale nie narzekam, kazda ma cos co jej sie w sobie nie podoba i juz ;-)
A biegac kocham, to jest to co lubie robic, zeby sie zresetowac ;-)

Hejka :-)

Moj kroliczek kochany nie plakal dzis w nocy, ale bylo wiercenie sie w lozku od 2-3. Pozniej pobudka po 5, przytulanko i spanie do 8:30 [emoji16]

Hej a u nas noc masakra co chwilę wisk tylko przyysnela trochę i znowu płacz i tak cała noc :( albo zęby bo jedna jedynka już się przebiła a druga jeszcze nie albo ma zapalenie przełyku że butelki do buzi nie chce nawet w nocy. Dziś jedziemy do lekarza prywatnie niech ja obejrzy przed wyjazdem i jak by co to leki wypisze. W dzień wczoraj też ciągle płakała.
India super ze u Was coraz lepiej :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki dzwoneczku. Szkoda, ze u Was tak slabo. Ciekawe co powie lekarz

India super Wam idzie [emoji16] to dopiero śniadanko je o 8.30 tak? Czy wcześniej mleczko? I już w ogóle cyca nie dostaje?

Dzwoneczku biedna Zuzia [emoji17] u nas jak szły zęby to też jeść nie chciała, ale nie tak że butelki do buzi nie wzięła tylko popiła trochę i wypluwała. A czemu akurat zapalenie przełyku? Może ma jakieś afty lub pleśniawki w buzi- zagladalas?

Ja to chyba za bardzo moje dziecko chwaliłam bo ostatnimi dniami jest strasznie marudna, jojczy i jojczy, chwilę poleży, jojczy, wsadziłam dziś pierwszy raz w krzesełko do karmienia- mówię posiedzi bo nowość. A gdzie tam, chwilę i pisk. I słabo je obiadki, kaszkę zje z mniejszym oporem ale też piszczy. Za to mm wypija do końca że smakiem.

Viola, od wczorajszej nocy zero cyca :-D chociaz wsadza mi glowe w dekolt i zaglada.
Jakos tak sie zlozylo, ze wczoraj i dzis po 8 zjadla dopiero, wczoraj po 5 dalam jej mleko, ale tylko 20 ml jej weszlo, wiec nie bede robila butli.

Viola, a moze Amelka woli butle, bo szybciej, latwiej i lepiej jej mleko smakuje po prostu? Albo ma takie dni. Marysia tez kiedys pisala o takiej sytuacji

reklama
Dzień dobry:)
Witamy się

India woow jak super Wam idzie. Dzielna Ada i Ty rówież. Gratuluje;)

Dzwoneczku może jest tak jak Viola pisze. Nie podejrzewaj najgorszego.

Violu klątwa forumowa?? :) a może taki dzień ma.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry