reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India super Wam idzie z Adką;)

Połozylam Filipa dzisiaj spac o 20 bo przez caly dzien spal tylko 3.5 godziny raz ale byl taki senny ze nawet kaszki na kolacje nie zjadl i plakac strasznie zaczal az sie zachodzil wiec odpuscilam polozylam sie z nim 5 min i zasnal wiec przenioslam go do lozeczka i spi. w nocy sie pewnie bedzie budzil glodny mleka nie chce pic i bedzie masakra ale jutro dam mu wczesniej kaszke i mam nadzieje ze bedzie juz spal tak raz dziennie i kladl sie spac o 20 bo ostatnio 23 nas lapala nie raz.

Dzwoneczku to pewnie przez te zabki Filip mial podobnie na zeby az przestal w ogole mleko pic i jak mu daje butelke z mlekiem to placze i wyrzuca.

uff nawet nie wiedzialam kiedy schudlam waze 57 kg ale dalej sie nie mieszcze w stare spodnie bo dupsko mi uroslo normalnie.

Marysiu a to byly nowe karnisze?

Fifi dostał rowerek od chrzestnej na roczek bo prawdopodobnie jej nie bedzie i smigalismy dzisiaj juz nim troche. u nas zimnica straszna byla do poludnia a pozniej sie fajnie zrobilo i Fifi byl w piaskownicy troche sie piasku najadl ale moze nic mu nie bedzie a takiego go brudnego do domu wiozlam ze szok bo to u sasiadki bylismy sie bawic.

Pozdrawiamy cioteczki[emoji7]
1500056946-aaaaaa.jpeg
1500056975-aaaaaa.jpeg
1500056985-aaaaaa.jpeg
1500057009-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejko, ale piekne minki Fifi robi :-)

U nas sredni dzien dzisiaj, Ada grymasila przy jedzeniu, za to zasnela w 4 minuty :-)
Ja dzisiaj tylko raz odciagalam pokarm i nadal nie ma tragedii :-) najwyrazniej produkcja traci na mocy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej
Pewnie masz rację nadziejko skoro i u Ciebie tak samo się zachowywał. Jej jaką Zuzia jest marudna ciągle płacze źle zasypia oj wykoncza nas te zęby. Wczoraj lekarka mówiła żeby dawać nurofen bo i ja się męczę i ona.
Nadziejko Fifi słodziak :) rowerek super .
India może u Ady też coś się tam z ząbkami zaczyna dziać skoro marudna.
U nas wyjazd stanął pod znakiem zapytania bo samochód się popsuł a mój mały i nie wygodny i nie wiemy co robić a po drugie nie wiem czy jest sens jechać jak Zuzia tak bardzo źle znosi te ząbkowanie a o jeździe to nawet nie chce myśleć że wysiedzi tyle w foteliku. Normalnie mam takiego doła ze szok :(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwoneczku, ja caly czas tych zebow wypatruje i wypatruje. W koncu chyba wyjda.

A kiedy mieliscie jechac?
To musi byc przykre nastawiac sie na wyjazd i sie pozniej rozczarowac. Moj to w ogole nie chcial o wyjazdach rozmawiac, stwierdzil, ze jedziemy na dzialke i nam wystarczy.
W sumie teraz mysle, ze dobrze, bo jak tu z raczkujaca Ada po piachu nad morzem. No, ale u mnie inna sytuacja, bo od poczatku dzialka byla planowana

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja to mam nadzieję że Amelka ładnie posiedzi już na kocu. Chociaż dziś już tak pelzala że boję się że z koca spełznie nam... [emoji6]
Też się boję jazdy, zawsze jeździliśmy z jedną przerwą ale to najwyżej zrobi się dwie czy trzy. Jakoś damy radę [emoji6]
Dzwoneczku a gdzie mieliście jechać?? Daleko od was?
Nadziejka jak dorosle już Filip wygląda [emoji16] super [emoji3]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry