reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Bylyśmy na mieście z moją mamą
Madzia prezent dostała
1499945896-aaaaaa.jpeg

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zagladalam do buziaka i to raczej te jedynki bo bardzo napuchniete dziąsła jedna już jest a teraz pewnie ta druga wyłazi i boli. A butli trochę popije i wypluwa jak by ja właśnie bolało.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nowa sytuacja :hmm:
@ zaczela mi sie 8.07 i wlasciwie krwawienie ustapilo 11.07, ale.. od momentu zakonczenia krwawienia pojawily sie plamienia,zazwyczaj tego samego dnia sie konczy i byly niewielkie, po prostu jak zawsze jeszcze sie wszystko czyscilo. Ale nigdy to nie trwalo az tyle, od wtorku mam te brazowe plamienia i dzis sa trochę wieksze jakby koncowka @. Po za tymi plamieniami nic sie nie dzieje. Mialyscie tak? Jest powod do stresu i sens leciec do lekarza? :hmm::(:(

Pata ja miałam często tak.

Dziewczyny ale jestem zla. Kupilam od faceta na olx dwa takie same żyrandole. Jeden jest dobry drugi zwalony. Kur.

reklama
Pata nie widać zdjecia:(

[emoji34][emoji35][emoji34][emoji35][emoji30][emoji30][emoji24][emoji35][emoji34][emoji24][emoji24][emoji24]

Do góry