reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej
Violu strój super, ja też że kupiłam na wyjazd ale patrząc na najbliższą pogodę nad morzem to nie wiem czy jest sens brać go a po drugie mój to bikini to tak średnio wyglądam z moim brzuchem i boczkami :( a wyjazd już w niedzielę.
India super ci idzie z odstawianiem Ady życzę wytrwałości: )
Marysiu to se dziś pospalyscie u mojej też jak idą zęby to jest hardcore.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Super wyjazdy się Wam szykują.
A co do pobierania krwi to chyba wolę z główki niż z palca. Fakt ze to masakra z tą główka, ale jak u nas w lab babka prawie 10 min Franka z palcem mordowała to mnie już nerw brał.

Dzwoneczku i zęby i brzuch. Czasem jak w nocy się przekręca to słysze bączka.
A dziąsła u dołu troszke spuchnięte, u góry poduszki białe. A u Was stosujesz coś?

Viola ale laska z Ciebie! Pięknie wyglądasz.

My nad wode nie jedziemy. Spłukaliśmy się z kasy...remont, meble auto, badania Magdy.
Ale też bym się pokazła w stroju. Chyba lepiej niż przed ciąża[emoji23]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Marysiu Ty na takiej diecie ze nie dziwię się że super wyglądasz , ja niestety obrzeram się słodyczami to i trudno mi coś zgubić: ( Dla Zuzi smaruje żelem dentinox ale to nic nie daje , dziś mi koleżanka mówił a ze u swojej córki stosowala sachol i kropelki Camillia muszę chyba kupić i wypróbować .

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Jedyne co to rozstępy mam :(
Ja Dzwoneczku też się objadam, pieke ciasteczka zbożowe i cukru nie żałuje.

Próbowałam dziś plecak. Masakra ale się namęczyłam i dupa z tego...:/ Magda nie bardzo chciała współpracować.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie obzeram slodyczami, mam rozstepy jeszcze z poprzedniej ciazy, skora wisi, tluszczyk gdzieniegdzie i boczki :-D
I mam caly czas kresę jeszcze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zaakceptowalam juz wyglad brzucha, gorzej z piersiami po karmieniu bedzie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Viola super strój i super wyglądasz ! :) Ja tez zakupiłam sobie już nowy na wrześniowy wyjazd do Grecji :)
India no to widzę,że całkiem dobrze Wam odstawianie idzie :) Ja planuje tak do max roku karmić a może nawet trochę krócej. Nie wracam w prawdzie do pracy więc nie muszę Ady odstawiać ale dla mnie to taki optymalny czas. Tez jakoś dziwnie sie czuję jak widzę chodzące juz dzieci przystawiane do cyca :p
Ada też taka marudna ,że masakra. Chyba drugi ząb jej idzie bo ma dziąsło rozpulchnione i raczki wkłada non stop do buzi.

Do góry