reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ale byla babka, która byla tez przy przyjeciu do szpitala i wiedziala ze nie wkluje sie w rękę bo ma za dużo faldek i żyły głęboko...

Marysia, dostalam ulotke na temat pielegnacji, ale nawet nie czytalam, bo skora teraz ok

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ej, na opakowaniu szlawii napisane, ze jedna saszetka dziennie i zeby nie przekraczac, a internety kaza poc ze 2-3. Zglupialam

Ej, na opakowaniu szlawii napisane, ze jedna saszetka dziennie i zeby nie przekraczac, a internety kaza poc ze 2-3. Zglupialam

No bo zalecane raz dziennie ale jak ma pomóc w zatrzymaniu laktacji to 2-3x [emoji3] oni tego tak wprost na opakowaniu nie napiszą...

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dotarł mój strój z aliexpress po prawie 2miesiacach. Już straciłam nadzieję że przyjdzie i miałam zamiar iść kupować nowy.
IMG_20170712_100359.jpg

IMG_20170712_140113.jpg

Załączniki

• IMG_20170712_100359.jpg
    IMG_20170712_100359.jpg
    82,3 KB · Wyświetleń: 329
  • IMG_20170712_140113.jpg
    IMG_20170712_140113.jpg
    53,4 KB · Wyświetleń: 333
Fajny :-) i na czas ;-)

Ja tez sobie w tym roku kupilam nowy [emoji4]

Ja musiałam mieć taki żeby brzucha nie pokazywać [emoji12] bikini mam jeszcze sprzed ciąży

reklama
Ja chyba poerwszy raz nie bede sie wstydzila pokazac w bikinii. Po ciazy z Radkiem mialam z tym problem, luzna skora, waleczki, a teraz uwazam, ze jest calkiem spoko.

Do góry