reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Normalnie z butli. Amelka jak ją widzi to tak się rzuca i szybko do buzi wkłada jakbym jej nie dawała jeść [emoji6]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja tak ma z cyckiem. Ostatnio do P się chciała przyssać[emoji12]

To body to nasza pidżamka, ale spodenki były w praniu wiec i góre dobrudziłyśmy.

Paraplu jak Ci brzuch dokucza to weź , mi w szpitalu dawali 2x2 ale chowałam do szafki, bo mnie nic nie bolało, a poszłam bo ten puls mi skakał.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Wlasnie nie boli mnie brzuch, tylko mam takie dni gdzie mnie kluje. A nospa przenika przez lozysko, wiec wole brac jest serio jest potrzeba a nie na kazde zaklucie. Dlatego sie Was zapytalam aby miec jakis punkt odniesienia :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Paraplu lepiej chyba mg wziąć. Efekt ten sam, w sensie braku skurczy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie to, ze mi teraz cos sie dzieje, zwyczajnie zakluje czasem ale tak mam od poczatku. Bardziej mi chodzilo to teorie kiedy powinno sie brac nospe a kiedy nie, zeby wiedziec w razie W [emoji4] zebym nie przegapila momentu kiedy juz wypada wziac.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Paraplu jak boli. Spina się. Ból jak na okres mocny dosyc... albo kiedy twardnieje nagle... ja to odczuwalam jakby mięśnie brzucha mi nagle puszczaly napięcie...
Najlepiej jak porozmawiasz ze swoim lekarzem tez o tym. Zapisuj sobie na karteczce takie pytania zeby nie zapomnieć ;)

Paraplu jak boli. Spina się. Ból jak na okres mocny dosyc... albo kiedy twardnieje nagle... ja to odczuwalam jakby mięśnie brzucha mi nagle puszczaly napięcie...
Najlepiej jak porozmawiasz ze swoim lekarzem tez o tym. Zapisuj sobie na karteczce takie pytania zeby nie zapomnieć ;)

Wlasnie sobie tworze taka liste bo mam wieeeeeeeeeele pytan [emoji16]

Dzieki za opis, bardzo pomocny :)

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
Do góry