reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Narazie to tylko mleko z kleikiem je i dzisiaj dalam jej z kaszka kukurydziana, wiec w sumie smakowalo to mleko jak z kleikiem ;-)
Zjada, wiec fajnie :-)

Dziewczyny, ktore karmia mm - wy tak po prostu dajecie pic z butli to mleko czy zageszczacie i lyzeczka?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
My tez mamy bodziaki w serduszka i jeszcze rampers w serduszka i spodnie ;-)

Ja daje z butli bo igi nie pije często, on tylko rano i wieczorem i czasem w południe.

India a Ty całkiem chcesz karmić przestać? Jak tak to szałwia pomaga.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulka, tak - calkiem calkiem. Raz, ze zlobek, a dwa, ze ja biore niezbyt korzystne dla Ady leki

Dziewczynki, pytanie techniczne.

Kiedy powinno sie wziac nospe a kiedy nie?
Jak non stop boli brzuch czy jak czesto kluje? Ehhh bo nie wiem kiedy lepiej wziac a kiedy nie [emoji848]

Ja brałam nospe przez tydzień raz dziennie a potem przeszłam na 400 mg magnezu

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu, ja bralam jak mnie bolal brzuch. Lekarz mi pozwolil dwie dziennie

reklama
Narazie to tylko mleko z kleikiem je i dzisiaj dalam jej z kaszka kukurydziana, wiec w sumie smakowalo to mleko jak z kleikiem ;-)
Zjada, wiec fajnie :-)

Dziewczyny, ktore karmia mm - wy tak po prostu dajecie pic z butli to mleko czy zageszczacie i lyzeczka?

Normalnie z butli. Amelka jak ją widzi to tak się rzuca i szybko do buzi wkłada jakbym jej nie dawała jeść [emoji6]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry