reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India haha ja tak samo.

Viola a nie wiem w końcu[emoji23]
Jak mam jedno dzieciątko to i czasu wiecej.

Bosz u Magdy pokazuje 22•C

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry:)
Zaczyna mnie pobolewać ząb :/ no rzesz Nie mam już siły do tych moich zębów... usunę wszystkie i sztuczną szczękę sobie zapodam ...Nie wiem czy już się umawiać do stomatologa i jak to zgrać. Chyba będę musiała moją mamę ściągnąć żeby mi z Frankiem została. Ja go jeszcze nie zostawiałam samego przeraża mnie to Miejmy nadzieję że on zęby po tacie będzie miał.
Jak to jest ze znieczuleniem i karmieniem? Któraś się orientuje?

Dora dla kobiet karmiących jest to samo znieczulenie co dla ciężarnych, bez adrenaliny ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Dora, wspolczuje :-( pamietam ile sie wymeczylas do tej pory, a tutaj znowu

U nas cala noc bez kp. Bylo troche placzu, lulania i wody w ogole nie chciala. Po 5 chcialam jej mleko w butli zapodac to wypila ze 20 ml i dospalysmy do po 8. Dopiero robie jej sniadanie i nie placze tylko sie bawi z Radkiem

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

India czyli dobrze Ci idzie :)
W szkole rodzenia jest taka dziwna starsza para która już ma 6latka i do 2roku karmiła. A dzieciak jeszcze chciał. Ogólnie to dziwne układy mają, nawet ten 6latek nie ma swojego łóżka bo z nimi śpi. Super że bliski kontakt z dzieckiem ale gdzie jakaś prywatność. No bo male dziecko to jeszcze z różnych powodów u rodziców śpi ale taki duży chłopiec?

Ja też się wybieram do dentysty bo po porodzie ciężko będzie a tak profilaktycznie.

Dora, wspolczuje :-( pamietam ile sie wymeczylas do tej pory, a tutaj znowu

U nas cala noc bez kp. Bylo troche placzu, lulania i wody w ogole nie chciala. Po 5 chcialam jej mleko w butli zapodac to wypila ze 20 ml i dospalysmy do po 8. Dopiero robie jej sniadanie i nie placze tylko sie bawi z Radkiem

To super :) Dzielna Ada

Wiki, no ja moze dziwna jestem, ale jakos nie moge ogarnac karmienia piersia chodzacego juz dziecka. A sa mamy, do ktorych w parku dziecko podbiega i do cyca sie dosysa... krepuja mnie takie sytuacje.

Ada dzielna, ale ze dwie awantury byly, ze musialam na rekach trzymac, raz wystarczylko kilkanascie minut, a za drugim razem ze 40, ale powtarzalam sobie, ze ona przez 9 moesiecy miala piers na zadanie, a teraz nagle nie dostaje, wiec ma prawo sie zalic i probowac.
W przyszlym tygodniu wyjezdzamy na dzialke, mam nadzieje, ze do tego czasu przeboleje.

reklama
Nasz Radek dostal dorosle lozko jak mial 1,5 roku i wtedy tez dostal pokoj na wylacznosc

Do góry