reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

1499753561-aaaaaa.jpeg

Hejo ciocie ;)

Mamy te same grzechotki [emoji16][emoji16]
Mały słodziak [emoji7]
Amelka też bardzo mało nosiła śpiochy a miałam ich kupę i wszystkie poszły do za małych

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc Tymcio :-)

Dora, sprobuj odplamiaczem potraktowac te plamy.
A tempo zmiany garderoby zwalnia po roku w sensie, ze z pol roku moze pochodzic dziecko w jednym rozmiarze.
A teraz moj Radek 2 lata w niektórych ciuchach chodzi. Zaklada jak sa jeszcze przyduże i nosi aż kompletnie nie wyrośnie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Filip też, większość ciuchów ma na dwa sezony np na dwa lata, albo dwie zimy. Tylko z butami tak nie idzie [emoji6]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Śpiochy są to ten wymyślny pół pajac :) mam tylko 3 rampersy ale trudno póki co już ubranek nie kupuje.

A fotelik kupiliśmy Recaro ma dobre opinie, 5 gwiazdek i ponad pół roku gwarancji. I stan bardzo dobry. Chcemy bazę dokupic ale to jak się trafi okazja.

Kulcia ja się na zębach nie znam ale może faktycznie idą jak tak się zachowuje.

Ja tez mam Recaro i bardzo fajnie sie sprawdzał. Teraz wypatrzyłam izzy go z baza w super cenie i myśle czy nie kupić bo wkurza mnie przenoszenie fotelików z auta do auta.

Masakrycznie zmęczona jestem ostatnio. Skurcze ustały, od czasu do czasu mam, ale wtedy leki i leżenie działają cuda.
Dzieciaki mi świra dostają, tak sie kłócą i rozwalają wszystko, ze sił i cierpliwości mi brak [emoji17]
Dobrze, że już końcówka [emoji6]
Słonecznego i miłego dnia!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Igi przystopowal z wyrastaniem jakoś kolo 10 msc. Śpiochy używał zimową porą :) polspiochy wcale.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ale te dzieci szybko rosną, a Franio dopiero był taki malutki.

Lee jeszcze trochę dasz radę. A na recaro mój mąż był napalony, kolega z forum chciał mu sprzedać ale to był jakiś potliwy model. I ja tak przypadkiem znalazłam fajny, bazę też widziałam za 250 z wysyłką ale póki co wstrzymuje się. Albo będzie na pasy albo coś się trafi i kupimy. Ogólnie też cybex aton 5 jest fajnybale drooogi, a maxi Cosi fajne niektóre ale jednak recaro wygrało :)

My też w samych bodziakach śpimy :)
Tymi biedulek. Przesyłamy buziaczki :*
Wiola gdzie można zobaczyć co będzie w Lidlu ? Bo nigdzie .znaleźć nie mogę.
India jak kolejna noc z odstawianiem cyca? Jak Wam poszło ? :)

Kasia, tak mi wezbralo w nocy, ze musialam karmic, ale w dzien sie bede pilnowala.

Wejdz na str lidla i otworz sobie gazetke najswiezsza chyba

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dora moja Magda długooo brała od stycznia do maja. My dicoflor mamy.

India a jak kaszki na mleczku jadalnym?

Życiowa hej Tymi:-*
Szukam urosłes ;-)

Kasia
1499766215-aaaaaa.jpeg
1499766222-aaaaaa.jpeg
https://www.babyboom.pl/forum/mobileUploads/data/2017-07/1499766
232-aaaaaa.jpeg
1499766073-aaaaaa.jpeg

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry