reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Na styczniowkach? A nie na lutowkach? Bo Pyzunia z lutowek dzisiaj sie dowiedziala o trojaczkach jednojajowych [emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Marysia że Ty masz czas jeszcze czytać styczniowki ( dlaczego akurat styczeń?) Ja to nie mam czasem czasu wejść na nasze forum a gdzie tu jeszcze inne [emoji6]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A wlasnie mam fotke z wczoraj [emoji173]️tylko nie da sie dwojki dobrze zobaczyc na raz.

Przy jedynce kiepsko widac za to przy dwojeczce widac ladnie glowe, lapki i nozki [emoji7]

1499796858-aaaaaa.jpeg

[emoji173]️[emoji173]️

Nasi znajomi mają trojaczki ale dwujajowe czy trzyjajowe jak to się mówi? W każdym razie każde jest inne. Dwóch chłopców i dziewczynka. Mają 6lat

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry