reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Marysia moja też śpi w rampersie lub bodach.
Jutro idę do Pepco ja troszku obkupic bo ze skarpetek mi wyrosła [emoji6] no i jakieś body na krótki rękaw.
W Lidlu w następnym tygodniu będą dwupaki bodów na długi rękaw. I pajace, i bluzy i spodnie . Ale jeszcze nie wiem czy będę coś kupować.

Kulcia no powiem Ci że u nas pierwsze zęby wyglądały podobnie z tym że u nas tylko był stan podgorączkowy. No i jeść zbytnio nie chciała, nawet mm mało piła. Ale też maruda była straszna. I po ok 2tyg pojawił się ten pierwszy [emoji16]

Lee jak tam u ciebie??

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka! Moj spi w body z krótkim rękawem.
Jejku wy wiecie, ze Tymek mial jedne jedyne śpiochy xd ubrane moze 3 razy [emoji14] rampersow nie miał i nie ma... hehe

Viola oooo Lidl. Lubię ich ciuszki. Ale w ogóle musze sumiennie przejrzeć garderobę jego. Wczoraj patrzyłam i karton poszedł za małych.
Ale bluzy by mu sie przydały bo te co ma już takie mocno na styk są ...

Moj mały tez żyć nie daje... :/
Jeszcze miał podejrzenie bostonki a później ospy. Ale to wirus po prostu... wyglada jak muchomor xd

1499753561-aaaaaa.jpeg

Hejo ciocie ;)

Jak długo można probiotyk podawać?
Czytałam że u osoby dorosłej flora bakteryjna odnawia się 3 miesiące po antybiotyku np.

Ap ropo probiotyków to acidolac dostał Franek i mam strazne [plamy na pieluszkach i na ubrankach czasem jak uleje Nie daje rady sprać Macie jakiś patent?
Mydłem z jelenia próbowałam?

Co do ciuszków to faktycznie masakra u nas też sporo już za małych i niektóre ze dwa razy założone. Wczoraj pajac na 68 poszedł w ruch bo 62 krótkie Do kiedy jest takie szybkie tempo? Kupiłam na 68 taki cieplejszy dres bo myślałam, że gdzieś na koniec lata będzie

Pozdrawiam i biorę się za robotę bo mały wreszcie zasnął

reklama
Czesc Tymcio :-)

Dora, sprobuj odplamiaczem potraktowac te plamy.
A tempo zmiany garderoby zwalnia po roku w sensie, ze z pol roku moze pochodzic dziecko w jednym rozmiarze.
A teraz moj Radek 2 lata w niektórych ciuchach chodzi. Zaklada jak sa jeszcze przyduże i nosi aż kompletnie nie wyrośnie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry