reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Marysia moja też śpi w rampersie lub bodach.
Jutro idę do Pepco ja troszku obkupic bo ze skarpetek mi wyrosła [emoji6] no i jakieś body na krótki rękaw.
W Lidlu w następnym tygodniu będą dwupaki bodów na długi rękaw. I pajace, i bluzy i spodnie . Ale jeszcze nie wiem czy będę coś kupować.

Kulcia no powiem Ci że u nas pierwsze zęby wyglądały podobnie z tym że u nas tylko był stan podgorączkowy. No i jeść zbytnio nie chciała, nawet mm mało piła. Ale też maruda była straszna. I po ok 2tyg pojawił się ten pierwszy [emoji16]

Lee jak tam u ciebie??

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka! Moj spi w body z krótkim rękawem.
Jejku wy wiecie, ze Tymek mial jedne jedyne śpiochy xd ubrane moze 3 razy [emoji14] rampersow nie miał i nie ma... hehe

Viola oooo Lidl. Lubię ich ciuszki. Ale w ogóle musze sumiennie przejrzeć garderobę jego. Wczoraj patrzyłam i karton poszedł za małych.
Ale bluzy by mu sie przydały bo te co ma już takie mocno na styk są ...

Moj mały tez żyć nie daje... :/
Jeszcze miał podejrzenie bostonki a później ospy. Ale to wirus po prostu... wyglada jak muchomor xd

1499753561-aaaaaa.jpeg

Hejo ciocie ;)

Jak długo można probiotyk podawać?
Czytałam że u osoby dorosłej flora bakteryjna odnawia się 3 miesiące po antybiotyku np.

Ap ropo probiotyków to acidolac dostał Franek i mam strazne [plamy na pieluszkach i na ubrankach czasem jak uleje Nie daje rady sprać Macie jakiś patent?
Mydłem z jelenia próbowałam?

Co do ciuszków to faktycznie masakra u nas też sporo już za małych i niektóre ze dwa razy założone. Wczoraj pajac na 68 poszedł w ruch bo 62 krótkie Do kiedy jest takie szybkie tempo? Kupiłam na 68 taki cieplejszy dres bo myślałam, że gdzieś na koniec lata będzie

Pozdrawiam i biorę się za robotę bo mały wreszcie zasnął

reklama
Czesc Tymcio :-)

Dora, sprobuj odplamiaczem potraktowac te plamy.
A tempo zmiany garderoby zwalnia po roku w sensie, ze z pol roku moze pochodzic dziecko w jednym rozmiarze.
A teraz moj Radek 2 lata w niektórych ciuchach chodzi. Zaklada jak sa jeszcze przyduże i nosi aż kompletnie nie wyrośnie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry