reklama
viola150
Fanka BB :)
Marysia moja też śpi w rampersie lub bodach.
Jutro idę do Pepco ja troszku obkupic bo ze skarpetek mi wyrosła [emoji6] no i jakieś body na krótki rękaw.
W Lidlu w następnym tygodniu będą dwupaki bodów na długi rękaw. I pajace, i bluzy i spodnie . Ale jeszcze nie wiem czy będę coś kupować.
Kulcia no powiem Ci że u nas pierwsze zęby wyglądały podobnie z tym że u nas tylko był stan podgorączkowy. No i jeść zbytnio nie chciała, nawet mm mało piła. Ale też maruda była straszna. I po ok 2tyg pojawił się ten pierwszy [emoji16]
Lee jak tam u ciebie??
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro idę do Pepco ja troszku obkupic bo ze skarpetek mi wyrosła [emoji6] no i jakieś body na krótki rękaw.
W Lidlu w następnym tygodniu będą dwupaki bodów na długi rękaw. I pajace, i bluzy i spodnie . Ale jeszcze nie wiem czy będę coś kupować.
Kulcia no powiem Ci że u nas pierwsze zęby wyglądały podobnie z tym że u nas tylko był stan podgorączkowy. No i jeść zbytnio nie chciała, nawet mm mało piła. Ale też maruda była straszna. I po ok 2tyg pojawił się ten pierwszy [emoji16]
Lee jak tam u ciebie??
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa
Hejka! Moj spi w body z krótkim rękawem.
Jejku wy wiecie, ze Tymek mial jedne jedyne śpiochy xd ubrane moze 3 razy [emoji14] rampersow nie miał i nie ma... hehe
Viola oooo Lidl. Lubię ich ciuszki. Ale w ogóle musze sumiennie przejrzeć garderobę jego. Wczoraj patrzyłam i karton poszedł za małych.
Ale bluzy by mu sie przydały bo te co ma już takie mocno na styk są ...
Jejku wy wiecie, ze Tymek mial jedne jedyne śpiochy xd ubrane moze 3 razy [emoji14] rampersow nie miał i nie ma... hehe
Viola oooo Lidl. Lubię ich ciuszki. Ale w ogóle musze sumiennie przejrzeć garderobę jego. Wczoraj patrzyłam i karton poszedł za małych.
Ale bluzy by mu sie przydały bo te co ma już takie mocno na styk są ...
dora032
Co do ciuszków to faktycznie masakra u nas też sporo już za małych i niektóre ze dwa razy założone. Wczoraj pajac na 68 poszedł w ruch bo 62 krótkie Do kiedy jest takie szybkie tempo? Kupiłam na 68 taki cieplejszy dres bo myślałam, że gdzieś na koniec lata będzie
Pozdrawiam i biorę się za robotę bo mały wreszcie zasnął
Pozdrawiam i biorę się za robotę bo mały wreszcie zasnął
reklama
India9
Czesc Tymcio :-)
Dora, sprobuj odplamiaczem potraktowac te plamy.
A tempo zmiany garderoby zwalnia po roku w sensie, ze z pol roku moze pochodzic dziecko w jednym rozmiarze.
A teraz moj Radek 2 lata w niektórych ciuchach chodzi. Zaklada jak sa jeszcze przyduże i nosi aż kompletnie nie wyrośnie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dora, sprobuj odplamiaczem potraktowac te plamy.
A tempo zmiany garderoby zwalnia po roku w sensie, ze z pol roku moze pochodzic dziecko w jednym rozmiarze.
A teraz moj Radek 2 lata w niektórych ciuchach chodzi. Zaklada jak sa jeszcze przyduże i nosi aż kompletnie nie wyrośnie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom