reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India a czy to jej z wiekiem przejdzie? Wiem , że na bmk przechodzi z czasem...

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India jak napisałaś o rampersie to mi się śmieć chcę. Wczoraj pokazuje mężowi: tu są pajace, tu śpiochy, itd... Przerobiliśmy cała szafę i test co to jest i najbardziej mi się podobało polpajac :D ale patrzę o rampersie zapomniałam i pytam a to co to jest... Do tej pory zapamiętać nie może i mówi to na r :) teraz go pytam Kotek pamiętasz jak się nazywały body z nogawką a on to na r, chwila namysłu i udało się bo z pampersem nazwę skojarza :p

A my kupiliśmy dzisiaj fotelik :)

A cuda na kiju. Juz sama nie wiem czy coś idzie czy ki grzyb. Nie dość ze marudny to jeszcze od tygodnia luźne kupy. Nie po kazdym posilku ale po bardziej płynnym jak zupa czy banan. Środa czwartek miał gorączkę ale nie wysoką (max 38.7 wiec zbijalam ) ciągle by się przytulał, wlazi na mnie jojczy no jak nie moje dziecko :( juz się zastanawiałam czy jakiś wirus czy co ale te luźne kupy to max 3 na dobę wiec za mało na wirusa. Ale dziąsła ma raczej w normalnym stanie.

Wiki jaki?
Ja też z pampersem kojarze:) a śpiochy masz?

Dzięki za odpowiedzi
emoji8.png

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Śpiochy są to ten wymyślny pół pajac :) mam tylko 3 rampersy ale trudno póki co już ubranek nie kupuje.

A fotelik kupiliśmy Recaro ma dobre opinie, 5 gwiazdek i ponad pół roku gwarancji. I stan bardzo dobry. Chcemy bazę dokupic ale to jak się trafi okazja.

Kulcia ja się na zębach nie znam ale może faktycznie idą jak tak się zachowuje.

Mi dr nie mowila, ogolnie byla ciezka jesli chodzi o komunikacje, ale slyszalam, ze sie z tego wyrasta do dwoch, trzech lat, ale u synka znajomej wszystko zaczelo sie jak mial 2 lata i trwalo chyba do konca przedszkola

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kulcia daju probiotyk. U nas szły luźne 2-3 dziennie, ale u nas trójki idą z dołu i z góry. Podaje dicoflor i wczoraj jedna ładna i dziś 2 małe ładne.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasiu podawalam. Elektrolity tez.

India nie bo 3 dni juz dawno minęły
:D

Do góry