reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
India jak napisałaś o rampersie to mi się śmieć chcę. Wczoraj pokazuje mężowi: tu są pajace, tu śpiochy, itd... Przerobiliśmy cała szafę i test co to jest i najbardziej mi się podobało polpajac ale patrzę o rampersie zapomniałam i pytam a to co to jest... Do tej pory zapamiętać nie może i mówi to na r teraz go pytam Kotek pamiętasz jak się nazywały body z nogawką a on to na r, chwila namysłu i udało się bo z pampersem nazwę skojarza
A my kupiliśmy dzisiaj fotelik
A my kupiliśmy dzisiaj fotelik
KasiaMarysia23
Wiki jaki?
Ja też z pampersem kojarze a śpiochy masz?
Dzięki za odpowiedzi[emoji8]
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki za odpowiedzi[emoji8]
KasiaMarysia23
Około roku, tak mój lekarz mówił.India a czy to jej z wiekiem przejdzie? Wiem , że na bmk przechodzi z czasem...
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
India, a Twój?
Kulcia a co się dzieje,że zęby podejrzewasz?
Mamakulka
A cuda na kiju. Juz sama nie wiem czy coś idzie czy ki grzyb. Nie dość ze marudny to jeszcze od tygodnia luźne kupy. Nie po kazdym posilku ale po bardziej płynnym jak zupa czy banan. Środa czwartek miał gorączkę ale nie wysoką (max 38.7 wiec zbijalam ) ciągle by się przytulał, wlazi na mnie jojczy no jak nie moje dziecko juz się zastanawiałam czy jakiś wirus czy co ale te luźne kupy to max 3 na dobę wiec za mało na wirusa. Ale dziąsła ma raczej w normalnym stanie.
Wiiktoriiaaa
Śpiochy są to ten wymyślny pół pajac mam tylko 3 rampersy ale trudno póki co już ubranek nie kupuje.Wiki jaki?
Dzięki za odpowiedzi
A fotelik kupiliśmy Recaro ma dobre opinie, 5 gwiazdek i ponad pół roku gwarancji. I stan bardzo dobry. Chcemy bazę dokupic ale to jak się trafi okazja.
Kulcia ja się na zębach nie znam ale może faktycznie idą jak tak się zachowuje.
India9
Mi dr nie mowila, ogolnie byla ciezka jesli chodzi o komunikacje, ale slyszalam, ze sie z tego wyrasta do dwoch, trzech lat, ale u synka znajomej wszystko zaczelo sie jak mial 2 lata i trwalo chyba do konca przedszkola
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
India9
KasiaMarysia23
Kulcia daju probiotyk. U nas szły luźne 2-3 dziennie, ale u nas trójki idą z dołu i z góry. Podaje dicoflor i wczoraj jedna ładna i dziś 2 małe ładne.
reklama