reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dzień dobry.
Podjęłam trudny temat odstawienia piersi w nocy i przed snem. Przed snem się udało, ale o 1 w nocy musiałam jej dać, bo strasznie płakała i w ogóle nie chciała przestać.
I przespała od 1 do 7 :-D
Ale... to może być przypadek, więc jeszcze się nie cieszę.
Dzisiaj walczę znowu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

India trzymam kciuki, żeby było coraz lepiej:)
Myśle że póki nie skończysz kp to lepiej żebyś unikała jej alergenów

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko wlasnie jak ja cos zjem to jej sie nic nie dzieje, dopiero gdy sama zje chociaz odrobine to od razu widac na policzku

A tak w ogole od wczoraj ma prege czerwona na nozce. Nie widze sladu ukaszenia przez owada, a podobno tak moze byc po ugryzieniu. Od wczoraj podaje jej fenistil i juz zbladlo, wiec chyba nie musze sie martwic

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry