reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mój chodzi spać 19.30 i wstaje po 6 czasem o 7 także nie ma zle.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czytam Was od rana ale nie mialam czasu napisac. Teraz uspilam dzieciaki ,wstawiłam obiad i mam chwilę ufffff
'
Nadziejka źle sie stało jak sie stalo, ale tez nie ma sensu az tak sie obwiniać. Uwierz kochana ze to dopiero początki wkurwiania sie na dzieci hehe

Moja Toska miala i chodzik i pchacz ale w pchaczu sie wywalila i uderzyla w glowe i wiece nie chciala przy nim chodzić :)

U nas urodziny tez zawsze n ciepło ale to dlatego ze rodzina Z mieszka 300 km od nas. I jak juz przyjeżdżają to na caly dzień wiec przy torcie to tak nie bardzo :)

Co do spania to ja sie nie wypowiadam bo dopiero od tygodnia mam sen ok 5 godzin bez pobudki oczywiscie jeszcze zalezy o ktorej panicz zasnie. Bo jak np wczoraj zasnal o 20 a Tosia o 22 to juz te 5 godzon sie kurczy hehe. Najlepiej mi pasuje jak zasnie po 22 to do 4 śpimy, pozniej cycek i spimy dalej do 7.
Z Tosia pobudki byly co 1,5-2 godziny az do roku az przestala byc na cycu i neontolog powedzial ze jak nie jest na piersi to nie powinna jeść w nocy i tak dwie nocki na wodzie i od tamtej pory przesypia cale noce :)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

U Anka, ale wypracowanie :-)
Ciesze sie, ze istnieje szansa, ze po dwoch nocach na wodzie bedzie lepsze zycie nocne ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

India nie obiecuje hehe
Ja tez juz mam obawe co do odstawiania Bartka od piersi bo on jest calkowitym przeciwienstwem Tosi wiec może byc ciężko, a do tego dochodzi to ze on jest całkowicie antybutelkowy i antysmokowy i wszedzie musze go ciagnac ze soba.
Dlatego szukam wózka spacerówki z przekladana raczka albo z przekladanym siedziskiem bo nasza gondola tzn stelaz od niej nie miesci sie w bagażniku i wszędzie trzba go targac w foteliku

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Spacerowki greentom maja przekladana raczke, ale troche kosztuja

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

India pchacz mam Lila ani jednego kroku przy nim nie zrobił a więc lipa a mam taki porządny, a czemu chodzika nie chce bo wszędzie piszą że to więcej szkody dziecku zrobi niż pożytku więc tak się wacham ale kiedyś dzieci tylko w tych chodzikach chodziły i jakoś krzywdy se nie zrobiły ale to też myślę że jeszcze za wcześnie dla Zuzi skoro ona nawet nie raczkuje a co mówiąc o wstawaniu( dalej się kulamy :) )

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

No moja idzie spać po 21 a wstaje zazwyczaj 6.30 w porywach do 7 ale w nocy je dwa razy i to z butli i budzi się milion razy ale to przez zęby bo chyba jedynki idą na górze bo dziąsła aż bordowe i nabrzmiale

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

a mnie sie wydaje ze jemu sie cos sni i sie budzi a tu sam i dlatego placze . wychodzi ta jedynka druga na gorze w sumie juz jest i on zagilany ale dzisiaj calkiem inne dziecko . spal 3 razy po 2 godziny w dzien takze suuper ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak India wspomniała, o tym że fajnie że trafila na kafe do nas...ja bardzo często wspominam dzien w ktorym zaczal się porod...

Dzwoneczku trzeba przetrwać ząbeczki, a Zuzia ma czas jeszcze na wstawanie.

Anka ja niestety nie wiem jakie mają rączke przekładaną, ale to bardzo duży komfort mieć móc dziecko przodem i tyłem.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry