reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mój chodzi spać 19.30 i wstaje po 6 czasem o 7 także nie ma zle.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czytam Was od rana ale nie mialam czasu napisac. Teraz uspilam dzieciaki ,wstawiłam obiad i mam chwilę ufffff
'
Nadziejka źle sie stało jak sie stalo, ale tez nie ma sensu az tak sie obwiniać. Uwierz kochana ze to dopiero początki wkurwiania sie na dzieci hehe

Moja Toska miala i chodzik i pchacz ale w pchaczu sie wywalila i uderzyla w glowe i wiece nie chciala przy nim chodzić :)

U nas urodziny tez zawsze n ciepło ale to dlatego ze rodzina Z mieszka 300 km od nas. I jak juz przyjeżdżają to na caly dzień wiec przy torcie to tak nie bardzo :)

Co do spania to ja sie nie wypowiadam bo dopiero od tygodnia mam sen ok 5 godzin bez pobudki oczywiscie jeszcze zalezy o ktorej panicz zasnie. Bo jak np wczoraj zasnal o 20 a Tosia o 22 to juz te 5 godzon sie kurczy hehe. Najlepiej mi pasuje jak zasnie po 22 to do 4 śpimy, pozniej cycek i spimy dalej do 7.
Z Tosia pobudki byly co 1,5-2 godziny az do roku az przestala byc na cycu i neontolog powedzial ze jak nie jest na piersi to nie powinna jeść w nocy i tak dwie nocki na wodzie i od tamtej pory przesypia cale noce :)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

U Anka, ale wypracowanie :-)
Ciesze sie, ze istnieje szansa, ze po dwoch nocach na wodzie bedzie lepsze zycie nocne ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

India nie obiecuje hehe
Ja tez juz mam obawe co do odstawiania Bartka od piersi bo on jest calkowitym przeciwienstwem Tosi wiec może byc ciężko, a do tego dochodzi to ze on jest całkowicie antybutelkowy i antysmokowy i wszedzie musze go ciagnac ze soba.
Dlatego szukam wózka spacerówki z przekladana raczka albo z przekladanym siedziskiem bo nasza gondola tzn stelaz od niej nie miesci sie w bagażniku i wszędzie trzba go targac w foteliku

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Spacerowki greentom maja przekladana raczke, ale troche kosztuja

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

India pchacz mam Lila ani jednego kroku przy nim nie zrobił a więc lipa a mam taki porządny, a czemu chodzika nie chce bo wszędzie piszą że to więcej szkody dziecku zrobi niż pożytku więc tak się wacham ale kiedyś dzieci tylko w tych chodzikach chodziły i jakoś krzywdy se nie zrobiły ale to też myślę że jeszcze za wcześnie dla Zuzi skoro ona nawet nie raczkuje a co mówiąc o wstawaniu( dalej się kulamy :) )

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

No moja idzie spać po 21 a wstaje zazwyczaj 6.30 w porywach do 7 ale w nocy je dwa razy i to z butli i budzi się milion razy ale to przez zęby bo chyba jedynki idą na górze bo dziąsła aż bordowe i nabrzmiale

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

a mnie sie wydaje ze jemu sie cos sni i sie budzi a tu sam i dlatego placze . wychodzi ta jedynka druga na gorze w sumie juz jest i on zagilany ale dzisiaj calkiem inne dziecko . spal 3 razy po 2 godziny w dzien takze suuper ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak India wspomniała, o tym że fajnie że trafila na kafe do nas...ja bardzo często wspominam dzien w ktorym zaczal się porod...

Dzwoneczku trzeba przetrwać ząbeczki, a Zuzia ma czas jeszcze na wstawanie.

Anka ja niestety nie wiem jakie mają rączke przekładaną, ale to bardzo duży komfort mieć móc dziecko przodem i tyłem.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry