reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ada chyba się zawstydziła że wczoraj do Was na nią naskarzylam i dziś spala od 21 do 5 , zjadła cyca i śpi dalej :)
Byliśmy wczoraj na drugich zajęciach dla niemowlaków na basenie. Super sprawa a Ada ma mega radochę :)
Dziś mija rok odkąd wstawiłam tu zdjęcie swojego testu ciążowego z zapytaniem czy Wy też widzicie drugą kreskę :)

reklama
Dzien dobry. Ale z was ranne ptaszki. U nas byl cycol i spi dalej.

Ja w nocy bylam z tata na pogotowiu stomatologicznym. Wrocilismy o 1 w nocy. Od raz poszlam spac i nie slyszalam jak maly sie kreci i tak mi sie rozkopal zeby cale nozki lodowatea spal tylko w bodach bo tak zasnął. On w ogole jak marudzi to wystarczy ze zdejme mu skarpety i spodnie i jest i juz spokój.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Viola a u Zuzi na brzuszku wysypalo pełno małych pryszczykow. Dałam jej w sobotę słoiczek i tam był seler być może ja uczulil bo czytałam ze jest alergenem dość silnym :( ciekawe ile taka wysypka uczuleniowa może trwać

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Igi tez tak kiedyś miał. Pobudka o 6 butla i spać dalej. Ooo co to za czasy były haha [emoji23] teraz musi troche pobuszowac i drzemka 2 h.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Moj Mój też wstaje i buszuje... czasami z łóżka spadnie xd a ja leżę obok w polsnie... dzisiaj wstałam pić kawę ;)

A nam sie dzisiaj udalo do 8:20 pospac :-) ale z pobudkami po drodze

Viola, tak to rampers z Lidla :-) u nas sie sprawdzaja jako pizamki

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzien dobry

Wiki kup zwykle szare mydlo . ja sie nabralam i kupilam do odplamiania ,a P mowi ze to zwykle szare mydlo. Teraz odplamiam jeleniem.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

A jezdzik to i moj Radek mial taki co nim smigal az sie na nim nie miescil ;-)

Chodzika nie planuje kupowac

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry