reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Chwalimy się :-)
1499191140-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale tu produkcja dzisiaj :) dawno tak tu nie było, a ja dziś po szkole rodzenia padnięta byłam ponad 4 h wykładu, z ginekolog fajnie było ale taka gaduła. Zwróciła uwagę że często brzuch dotykam a się nie powinno niby, no ale jak ktoś dupalka mi wypina to jak jej nie dotykać. Tym bardziej że w domu mało aktywna, towarzyska kobietka z niej będzie. W sumie to myślałam że tylko przy zagrożonych ciążach nie można dotykac.

Aaa paraplu super!!! Pierwsze nasze bliźniaki!!! [emoji8][emoji8][emoji8] Gratulacje [emoji8]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo matko 115 nowych postów, weszłam na luzie że chwilę mi zajmie przeczytanie a siedziałam i siedziałam [emoji6]

Co do roczku to u nas w restauracji, na ok 20-23 osoby. W mieszkaniu nie mam warunków a u nas tak się robi roczki. Kolejne urodziny już Filipa mamy w domu tylko dla dziadków i chrzestnych.

India mieliśmy identyczny jeździk jaki link wstawiła Nadziejka dla Filipa. I powiem taki, solidny jest, te boki bardzo pomocne jak dziecko się jeszcze kiwa. Filip dostał na roczek, długo sam nie jeździł bo to auto jest dość szerokie a Fifi krótkonogi i długo nie mógł dosięgnąć. A jak już dosięgał, to miał inne auta też i w sumie za bardzo go nie wykorzystał. Stoi i pewnie będzie też dla Amelki. Mój brat kiedyś (18lat temu [emoji6]) miał coś podobnego jak Kulcia wstawiła i on na nim zapieprzal w te i spowrotem po całym domu. Ale on chyba jest węższy.

Co do chodzika. Wiem że wszędzie piszą że szkodzi. Ale mój brat jeździł, moje kuzynostwo, mój Filip i wszystko ok. Wiadomo że nie siedział w nim po 2-3h ale zawsze trochę czasu sobie zajął. Mi się wydaje że jeśli maluch ma wszystko ok z bioderkami i układem nóg od urodzenia to chodzik już tego nie popsuję. Ale mogę się mylić [emoji3]

Amelka od kilku dni ma kiepskie noce, obstawiam ząbki. Ale ma też cała pupę obsypana niewiem czym [emoji17] lekarka niby mówiła że to nie jest bostonka ale nieciekawie to wygląda... Kazała tylko octeniseptem i kremem z cynkiem smarować. Będę musiała chyba iść jeszcze raz do lekarza.

Uff sorki [emoji6]

Paraplu i co mąż na wiadomość?? Jaa ale się cieszę[emoji3] zawsze marzyłam o bliźniakach [emoji16]

Dzień dobry :)

Paraplu nie napisała co mąż na to, pewnie sama poszła ochłonąć po takich wyrażeniach.

Dziewczyna proszę mnie oświecić jak wygląda tzn jak się nazywa to magiczne mydełko z rossmana o którym kiedyś pisaliście do odplamiania?

Jeszcze dwie pralki mnie czekają z rzeczami Wiki. Kocyki i białe ubranka.

reklama
Dr Beckman wiki :)

Viola może popsuć :) dorywcza można zapytać :) biodra się cały czas rozwijają i kształtują, poza tym to chodzi również o kręgosłup, taka pozycja wymuszenia nienaturalne wyprost kręgosłupa, tak jak w przypadku nosidełka przodem do świata .

Viola przy zębach odparzenia się zdarzają może to?

Pięknie Ada stoi :) Magda tez :)

Wiki wcześnie wstajesz! Śpij póki się da bo potem powieki na zapałki.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry