reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nadziejka, a jak sie drze? Moze ma gorsze dni?

Musisz mu dzielnie i cierpliwie tlumaczyc, ktore zachowanie jest nieladne. Odniose soe do wsadzenia do lozeczka - uwazaj z tym, bo pozniej spac w nim nie bedzie chcial jak skojarzy to z kara
Co do klapsa, domyslam sie, ze czujesz sie z tym zle i masz wyrzuty. Tu tez istnieje prawdopodboenstow, ze jak bedziesz stosowala klapsy to i Fifi je zacznie na Was stosowac.
Nie wiem czy jego zachowanie wynika z bycia niegrzecznym, szukalabym raczej innej przyczyny. W tym wieku dzieci sie dra z innych powodow niz checi dokuczenia doroslym [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
My od 7 bawimy sie na dywanie :-)
Ale super jak dziecko juz samo siedzi, inne zycie :-)
1499151005-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

India ja w październiku do pracy a nie mam pojęcia jak to odstawić choć troche... masakra jakaś. Dobrze że w nocy nie je w ogóle... Ale to sie pewnie zmieni jak w dzień będzie mniej...

reklama
Ja zamierzalam karmic pol roku i tak sie zlozylo, ze noe dalo rady, bo Ada zadnego innego mleka nie chciala. Teraz zacznie sie kombinowanie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry