reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Jejku jak ta pogoda mnie wkurza.
Moja Toska znowu zagilowana. Dokładnie miesiac temu byla na antybiotyku i teraz znowu ja pobiera. Dalam jej co mialam w domu moze sie nie rozlozy.
Zaczęłam jej tez podawac juz tran bo takie lato to nie lato a od września idze do przedszkola wiec to tak na zaś.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Viola, a jak sie maly czuje?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziś już dobrze, tylko mało co je bo jeszcze w buzi ma dużo tych krostek. Do wczoraj jeszcze miał temperaturę, dziś już bez. na dwór troche wyszliśmy bo ogolnie możemy tylko nie na słonce.

Anka, ja na lato zamiast tranu proponowalabym Wam bioaron C pobrac ze dwa tygodnie. U nas dzialal.
Na witamine D bym uwazala, bo wystarczy 20 min slonca, latwo przedawkowac w lato

Viola dobrze że gorączka Filipkowi zeszła. Zdrówka dla niego ! :)
Paraplu trzymam kciuki :)
Lee dobrze że sytuacja się uspokoiła u Was :)
Kurde u nas masakra. Nie wiem co Adzie się stało ale trzecia noc z rzędu wstaje co godzinę a czasem i krócej. Mam nadzieję że to przejściowe. Wcześniej to 5-6 godzin przesypiała a teraz to nie wiem o co chodzi.

Moja przesypiala kilka godzin w nocy od poczatku, nawet do 4-5 rano sie zdarzalo. I wszystko sie skonczylo jak skonczyla 3 miesiace. Moze u Was to tylko na chwile tak

My jutro alergologa mamy, ciekawe co powie.

Paraplu, czekamy na newsy ;-) i trzymamy kciuki

reklama
mojemu Fifiemu tez leci z noska i od czasu do czasu kaszlnie tak na sucho ale temperatury nie ma na szczescie . mam nadzieje ze szybko przejdzie dalam mu dzisiaj ibum przeciwzapalnie i ugotowalam kompocik z malin i lipy zrobilam z miodkiem i smakuje mu bardzo ;)

wczoraj dostal ode mnie klapsa z rana bo byl nie znośny mocno juz z nim nie moge bez przerwy sie drze bez przerwy nawet na dworze gdzoe wczesniej uwielbial byc na dworze . znaczy klapsa tak dostal zeby wiedzial ze dostal a zeby nie za mocno i wlozylam go do lozeczka to moment przestal plakac wiec on juz chyba wie ze jest niedobry . a juz wczoraj bylo mi go tak szkoda i zle sie z tym czulam ze mu klapsa dalam ahh.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry