reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nadziejko, moja tez jest zlosnica ;-) w nocy spi tylko z nami. Jak jej znikne z lozka i sie obudzi to wrzeszczy ze zlosci i nawet tata nie pomoze.
Zasypia w dzien najchetniej przytulona i na rekach i jak ja odkladam to czesto wrzask i po spaniu. Takze luz, nie tylko Ty diabelka chowasz hihi :-)
Nie ma idealnych dzieci, nawet jak widzisz ,,grzeczne" dzieci na spacerze to pomysl, ze tez sprawiaja klopoty rodzicom. Duzo zalezy tez od temperamentu dziecka, sa mniej i bardziej spokojne, niespokojne, marudne, placzliwe, rozesmiane.
A o klaps to nie chodzi mi, ze krzywde robisz czy ze bolalo to malego tylko wlasnie przestrzegam, bo dzieci nasladuja po prostu nasze zachowania, a Ty masz juz bystrego mezczyzne ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Klaps zawsze obraca sie przeciwko nam, z doświadczenia wiem...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India dziś ma 4 miesiące. Mam nadzieję że to przejdzie bo jak zombi chodzę trzeci dzień.
Może to na zeby skoro juz jednego ma.

India z tym, ze dziecko nie wymusza to się nie zgodze. Magda potrafi tak jojczyć,drzeć się i patrzy na moją rekacje.

Najdziejka oj wiem co masz na mysli z zachowaniem Filipa. Sama czasem trace cierpliowosc i mowie do Magdy, ze zbije dupe i lekko bije w pampersa, smieje sie a jak przestane to znowu jeczy...
Nie zadreczaj sie klapsem, bo watpie zeby go to bolalo, a prostu jak tracisz cierpliwosc to wloz go do lozeczka i wyjdz do wc. Oddechnij.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Marysia, a ja nie twoerdze, ze nie wymusza. Ja tylko uwazam, ze specjalnie nie chce zycia uprzykrzyc. Bo wymuszanie wymuszaniem - to po prostu chec zaspokojenia swojej potrzeby, ktora moze byc noszenie na rekach lub cokolwiek innego. Ale nie jest to czysta manipulacja na pewno. Nie ten poziom wtajemniczenia jeszcze :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Anka nie no... normalne aparaty dobrane do mojej wady. Muszą mieć określoną moc żebym w nich komfortowo słyszała :)
Za moje stare płaciłam 7 tysięcy. Troszkę mniej Ale to było 10 lat temu. No i pfron mi oddawał kase bo byłam w przepisach dzieckiem.

Zyciowa a na nfz nie ma takich aparatow?
To jest chore ze ludzie z własnej kieszeni musza wykladac kase na aparat

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa a teraz dofinansowanie się nie należy?
Daj linka jeszcze raz, podrzuce na wrześniówki.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry