India9
Fanka BB :)
Zyciowa, a Ty wracasz do swojej pracy? Czy szukasz czegos nowego
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no on nawet nie placze bo mu lzy nie leca tylko tak wymusza i na rece chce i wszystko chce a na rekach sie wygina jak nie wiem co no zlosci mnie on jak nie wiem co juz czasami boze jak widze inne dzieci to jemu wiecznie cos nie pasuje budzi sie w nocy juz 5 miesiecy i placze daje mu mleko jeszcze gorzej placze to musze go brac do siebie zasnie i go odkladam i za pol godziny to samo matko boska kiedy to sie skonczy masakra.
mama na mnie tez krzyczala za to ze go zbilam ze jej jeszcze za maly ale jej mowie ze nie uderzylam go tak mocno mocno tylko tak lekko zeby wiedzial ze to klaps a nie klepanie po pupie wsadzilam go i on sie uspokoil wstal popatrzyl sie na mnie i sie usmiechnal i pozniej sie na mnie spod byka patrzyl bo sie tak nauczyl i ciagle tak robi jak cos krzykne glosniej czy cos . no normalnie on sie zachowuje jakby wszystko rozumial a byl takim malym judaszem niedobrym. ;p ooo Pawel jak sie na mnie darl za to to masakra ale ja juz naprawde nie moge on mi nic nie da zrobic spi po 20 min ale tak ziewa ze masakra , pampersa nie moge mu zmienic bo malo soe nie zajdzie tak placze ubrac skarpet czy czegokolwiek to tak samo . ale pocieszam sie tym jak siostra moja przyjedzie i mowi ze jej meza siostrzenica ma 13 miesoecy i mowi ze to dopiero diabel az pediatra mowila do jej mamy ze Pani Aniu moze jakas dyscyplina lekkie klapsy bo sobie Pani nie poradzi z nia.
a wczoraj tak sobie siadlam i tak mi sie go szkoda zrobilo chociaz on tam cale gowieneczko poczul przez tego pampersa i sobie mysle kiedys sie bedziemy z tego smiac ze tak dokuczal i wiecej go nie zbije on jeat taki kochany nawet jak jest niedobry.
a teraz pozdrawiamy z diabołkiem[emoji7]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom