reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja tez musze zaczac kompletowac 80 i 86 , ale to od przyszlego miesiaca.

Lee, szkoda, ze Cie trzymaja jak nic Ci nie dolega. Nie martw sie o maluchy, sa z tata to nic in nie bedzie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Jeszcze jestem w szpitalu. Lekarze nie są pewni czy mnie wypuścić. Także leżę tu i martwię sie o Maluszki w domu. Bo u mnie wszystko Ok, zero skurczy.

@KasiaMarysia Malutka wyglada jak teletubis, słodko [emoji7]

Musisz uważać bardzo na Siebie jeszcze ze 6 tygodni. Mam nadzieje, ze maż Ci pomoże.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaa jakie sliczne zdjecia [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] jejciu tez takie chce moc robic [emoji7]

@leeleeth ja sie im nie dziwie, ze maja obawy. Ja bym Cie na ich miejscu w zyciu nie wypuscila wiedzac, ze masz w domu 2 dzieci a to roznoznaczne z brakiem mozliwosci oszczedzania sie.

No ale jestem pewna, ze podejmia najlepsza mozliwa decyzje.

A mi dokucza cos dzisiaj zoladek i mam zagwostke to nie wiem czy to glod, bol czy mdlosci. Nie umiem okreslic.
Jutro mam USG i s*am w gacie [emoji33]

Ja też obstawiam że Amelka na zimę 86. Nawet kupiłam ostatnio kurteczkę zimową w Pepco na 86 za całe 12,50 [emoji6] ja nawet nie wiem czy mam jakieś ciuszki na 80 i 86. Narazie nosi 74. I raczej tak na bieżąco kupuje albo nowe albo na grupach sprzedażowych. Ostatnio w H&M były wyprzedaże i kupiłam 6-pak bodów z długim rękawem na 86 za 48zl przecenione z 80 także całkiem mi się udało.
Kombinezon to chciałabym z Lidla, one będą tak ok początku października.i wtedy dla Filipa też kurtkę.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha u Filipa bostonka potwierdzona u lekarza. Co najmniej tydzień w domu... A Amelce chyba kolejne zęby się wybijają bo od wczoraj maruda na maxa i stan podgorączkowy...

Lee jak mają wątpliwości to niech Cię trzymają jak najdłużej.

Paraplu będziemy trzymać kciuki. Daj znać!

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaa jakie sliczne zdjecia [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] jejciu tez takie chce moc robic [emoji7]

@leeleeth ja sie im nie dziwie, ze maja obawy. Ja bym Cie na ich miejscu w zyciu nie wypuscila wiedzac, ze masz w domu 2 dzieci a to roznoznaczne z brakiem mozliwosci oszczedzania sie.

No ale jestem pewna, ze podejmia najlepsza mozliwa decyzje.

A mi dokucza cos dzisiaj zoladek i mam zagwostke to nie wiem czy to glod, bol czy mdlosci. Nie umiem okreslic.
Jutro mam USG i s*am w gacie [emoji33]

Będzie dobrze [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Na którą masz?
Będę czekać na wiadomości...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O 10.40 mam USG u specjalisty od USG a o 11.00 wizyta u gin. To tak orientacyjnie bo ostatnio bylo ponad 30 min. opoznienia.

@viola150 ajc wspolczuje. Oby maluchy szybko doszly do siebie :)

@leeleeth masz juz decyzje co z Toba robia?

reklama
Do góry