reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Musisz uważać bardzo na Siebie jeszcze ze 6 tygodni. Mam nadzieje, ze maż Ci pomoże.Jeszcze jestem w szpitalu. Lekarze nie są pewni czy mnie wypuścić. Także leżę tu i martwię sie o Maluszki w domu. Bo u mnie wszystko Ok, zero skurczy.
@KasiaMarysia Malutka wyglada jak teletubis, słodko [emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu
Aaaa jakie sliczne zdjecia [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] jejciu tez takie chce moc robic [emoji7]
@leeleeth ja sie im nie dziwie, ze maja obawy. Ja bym Cie na ich miejscu w zyciu nie wypuscila wiedzac, ze masz w domu 2 dzieci a to roznoznaczne z brakiem mozliwosci oszczedzania sie.
No ale jestem pewna, ze podejmia najlepsza mozliwa decyzje.
A mi dokucza cos dzisiaj zoladek i mam zagwostke to nie wiem czy to glod, bol czy mdlosci. Nie umiem okreslic.
Jutro mam USG i s*am w gacie [emoji33]
@leeleeth ja sie im nie dziwie, ze maja obawy. Ja bym Cie na ich miejscu w zyciu nie wypuscila wiedzac, ze masz w domu 2 dzieci a to roznoznaczne z brakiem mozliwosci oszczedzania sie.
A mi dokucza cos dzisiaj zoladek i mam zagwostke to nie wiem czy to glod, bol czy mdlosci. Nie umiem okreslic.
viola150
Ja też obstawiam że Amelka na zimę 86. Nawet kupiłam ostatnio kurteczkę zimową w Pepco na 86 za całe 12,50 [emoji6] ja nawet nie wiem czy mam jakieś ciuszki na 80 i 86. Narazie nosi 74. I raczej tak na bieżąco kupuje albo nowe albo na grupach sprzedażowych. Ostatnio w H&M były wyprzedaże i kupiłam 6-pak bodów z długim rękawem na 86 za 48zl przecenione z 80 także całkiem mi się udało.
Kombinezon to chciałabym z Lidla, one będą tak ok początku października.i wtedy dla Filipa też kurtkę.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kombinezon to chciałabym z Lidla, one będą tak ok początku października.i wtedy dla Filipa też kurtkę.
viola150
Aha u Filipa bostonka potwierdzona u lekarza. Co najmniej tydzień w domu... A Amelce chyba kolejne zęby się wybijają bo od wczoraj maruda na maxa i stan podgorączkowy...
Lee jak mają wątpliwości to niech Cię trzymają jak najdłużej.
Paraplu będziemy trzymać kciuki. Daj znać!
Lee jak mają wątpliwości to niech Cię trzymają jak najdłużej.
Paraplu będziemy trzymać kciuki. Daj znać!
Aaaa jakie sliczne zdjecia [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] jejciu tez takie chce moc robic [emoji7]
Będzie dobrze [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Na którą masz?
Będę czekać na wiadomości...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu
reklama
Wiiktoriiaaa
Paraplu powiedzonka na wizytach