reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mała jaki słodziak ! ;)

ja tez w ciazy spac nie moglam bo bardzo mnie biodra bolaly i strasznie mi dretwial bok na ktorym spalam a i chodzilam 50 razy siku w nocy [emoji14]

ooo fajnie ze juz Dorcia wszystko masz :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry, ja dzis pierwsza noc tak dobrze spalam. Chyba znalazlam sposób na siebie :p

Oo Dorcia kochany maz :) ubranka masz, łóżeczko zamowione to teraz tylko do terminu czekać. Pewnie Twoj synus trochę w 56 ponosi, Ty taka drobniutka wiec olbrzyma raczej nie urodzisz. A wózek jaki wybrałaś? :)

Oj z wózkiem to akcje są. Wybrałam baby design i nigdzie nie ma tego koloru który chce z 2015 modelu nie chce bo tam folia w spacerówce na daszku a nowe modele koło czerwca będą i nie wiadomo jakie czy dużo zmienia.
Teraz stanęło na coletto ale przez majówkę wszyscy wolne maja i nie sposób się ze sklepami skontaktować. Powysyłałam zapytania o dostępność modelu żeby znów nie składać zamówień i nie anulować. Najlepsze jest to że oni w sklepach nic nie mają dopiero jak ktoś złóży zamówienie to u producenta zamawiają.
Fotelik z bazą gość obiecał wysłać jutro...

Mała jaki słodziak ! ;)

ja tez w ciazy spac nie moglam bo bardzo mnie biodra bolaly i strasznie mi dretwial bok na ktorym spalam a i chodzilam 50 razy siku w nocy [emoji14]

ooo fajnie ze juz Dorcia wszystko masz :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

No szczerze to tak średnio mam:) Mam ubranka i te wszystkie pierdoły kocyki, wanienki...
Ale jet opcja że dziecko nie będzie miało gdzie spać.
Mam nadzieję że zdążą łóżeczko przysłać, bo z kołyski zdarty stary lakier i nie pomalowana.... Wózek
czas realizacji od 4do 6 tyg

Zwlekałam z konkretnymi zakupami bo różnie mogło być a teraz na wariata wszystko.
U mnie w okolicy to jeden sklep z wózkami i to takie lipne są, że nawet o producencie nie słyszałam. Jak M pytał o te co nas interesują to babka mówi że ona takich nie sprowadza.
Częstochowa niby zagłębie wózków wszystkie na jedno kopyto

1493816035-aaaaaa.jpeg

3 tygodniowy bobas [emoji4]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dora on taki na zdjęciach duży wychodzi bo w rzeczywistości jest drobniejszy. Nawet ciocia wczoraj była i mówi że nastawila się na sporego chłopaka wg zdjęć a mówi że taki okruch z niego :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Anka tak patrzę i patrzę na Twojego syneczka i napatrzeć sie nie mogę... [emoji7] cudny jest...
Jak ja już tęsknie do mojego bobasa [emoji41]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry