reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mała jaki słodziak ! ;)

ja tez w ciazy spac nie moglam bo bardzo mnie biodra bolaly i strasznie mi dretwial bok na ktorym spalam a i chodzilam 50 razy siku w nocy [emoji14]

ooo fajnie ze juz Dorcia wszystko masz :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry, ja dzis pierwsza noc tak dobrze spalam. Chyba znalazlam sposób na siebie :p

Oo Dorcia kochany maz :) ubranka masz, łóżeczko zamowione to teraz tylko do terminu czekać. Pewnie Twoj synus trochę w 56 ponosi, Ty taka drobniutka wiec olbrzyma raczej nie urodzisz. A wózek jaki wybrałaś? :)

Oj z wózkiem to akcje są. Wybrałam baby design i nigdzie nie ma tego koloru który chce z 2015 modelu nie chce bo tam folia w spacerówce na daszku a nowe modele koło czerwca będą i nie wiadomo jakie czy dużo zmienia.
Teraz stanęło na coletto ale przez majówkę wszyscy wolne maja i nie sposób się ze sklepami skontaktować. Powysyłałam zapytania o dostępność modelu żeby znów nie składać zamówień i nie anulować. Najlepsze jest to że oni w sklepach nic nie mają dopiero jak ktoś złóży zamówienie to u producenta zamawiają.
Fotelik z bazą gość obiecał wysłać jutro...

Mała jaki słodziak ! ;)

ja tez w ciazy spac nie moglam bo bardzo mnie biodra bolaly i strasznie mi dretwial bok na ktorym spalam a i chodzilam 50 razy siku w nocy [emoji14]

ooo fajnie ze juz Dorcia wszystko masz :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

No szczerze to tak średnio mam:) Mam ubranka i te wszystkie pierdoły kocyki, wanienki...
Ale jet opcja że dziecko nie będzie miało gdzie spać.
Mam nadzieję że zdążą łóżeczko przysłać, bo z kołyski zdarty stary lakier i nie pomalowana.... Wózek
czas realizacji od 4do 6 tyg

Zwlekałam z konkretnymi zakupami bo różnie mogło być a teraz na wariata wszystko.
U mnie w okolicy to jeden sklep z wózkami i to takie lipne są, że nawet o producencie nie słyszałam. Jak M pytał o te co nas interesują to babka mówi że ona takich nie sprowadza.
Częstochowa niby zagłębie wózków wszystkie na jedno kopyto

1493816035-aaaaaa.jpeg

3 tygodniowy bobas [emoji4]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dora on taki na zdjęciach duży wychodzi bo w rzeczywistości jest drobniejszy. Nawet ciocia wczoraj była i mówi że nastawila się na sporego chłopaka wg zdjęć a mówi że taki okruch z niego :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Anka tak patrzę i patrzę na Twojego syneczka i napatrzeć sie nie mogę... [emoji7] cudny jest...
Jak ja już tęsknie do mojego bobasa [emoji41]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry