reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A ja w szpitalu Stracha się najadlam skurcze miałam co 8 minut przez prawie dwie godziny i bóle z krzyża. Mojego M nie będzie przez dwa dni teraz i stwierdził ze nie ma co sama w domu nie zostanę. Przyjęli mnie na oddział pesar się jeszcze trzyma Kroplowke dostałam na wyciszenie i mam nadzieję że tydzień wytrzymam. Już się lepiej czuję

Anka Słodziak :) Moja Mama była u nas teraz na weekendzie i jak zobaczyła Adę na żywo to mówi,że taka malutka jest a po zdjęciach to myślała,że to kawał babki :)
Dora dobrze,że już lepiej :) To w sumie jeszcze z tydzień i ciąża będzie traktowana jako donoszona. Dobrze policzyłam ? :)
India zdrówka dla Adki ! :)

Ostatnia edycja:
Anka Słodziak :) Moja Mama była u nas teraz na weekendzie i jak zobaczyła Adę na żywo to mówi,że taka malutka jest a po zdjęciach to myślała,że to kawał babki :)
Dora dobrze,że już lepiej :) To w sumie jeszcze z tydzień i ciąża będzie traktowana jako donoszona. Dobrze policzyłam ? :)
India zdrówka dla Adki ! :)
Za tydzień to 37 tydzień będzie więc to bardzo dobry czas by był biorąc pod uwagę moje przeboje

Za tydzień to 37 tydzień będzie więc to bardzo dobry czas by był biorąc pod uwagę moje przeboje
37 tydzień to już nawet nie wczesniak. będzie dobrze. Tylko ta cholerna zoltaczka żeby wam się nie przypaletala.

W szpitalu na patologii leżały 3 wczesniaki. 1700, 2300 i mój 4000: D jak przychodzili do niego na obchod to wolali na niego maly-duzy. Co jakiś lekarz był na obchodzie to robił mu swoje badania w tym na cukrzycę, dzieciak tak pokuty że dopiero mu siniaki zeszły.

Idę spać bo śpi nocny terrorysta :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Anka twój Bartuś to wyjątkowy wcześniak z taką wagą U nas ze względu na chokestaze rośnie rydzyk zoltaczki ale może się nie zalapie maluch

Dora śniło mi się dzisiaj, że jeszcze lecialas do stanów przed porodem :D

No Anka przeslodziak. U igiego to samo było, na zdjęciach duży a w rzeczywistości pchla. A teraz duży zawsze :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia-trzymaj sie jakos ! Wytrzymasz i nic sie nie bój na zapas ;)
Anka - słodki bartus ;)
MalaMi- ty tez juz chrzciny w ten weekend ? Ja 14tego , polowe rzeczy jeszcE nie mam :-/

Milena na dzien dobry :-)
Miłego dnia dziewczynki
1493874545-aaaaaa.jpeg
1493874559-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dora, a jak teraz sie czujesz?

Anka, piekny synek, jak kluseczka ;-)

Ola - Milenka jak zwykle sliczna

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A ja w szpitalu Stracha się najadlam skurcze miałam co 8 minut przez prawie dwie godziny i bóle z krzyża. Mojego M nie będzie przez dwa dni teraz i stwierdził ze nie ma co sama w domu nie zostanę. Przyjęli mnie na oddział pesar się jeszcze trzyma Kroplowke dostałam na wyciszenie i mam nadzieję że tydzień wytrzymam. Już się lepiej czuję

Ale sie pewnie strachu najadłas. Niech jeszcze siedzi, kurczę czemu niektóre babeczki tak sie musza nastresowac ?!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry