reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Anka, sciskam Cie - ja tez niewyspana chodze i konca nie widac. Od stycznia nie przespalam wiecej jak 3 godz ciagiem, a i to rzadko kiedy.
Zazdrosc wsrod dzieci zawsze bedzie. Raz mniejsza raz wieksza, tylko Tosia jeszcze za bardzo nie potrafii tego zrozumiec, ale bedzie coraz lepiej, uwierz.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
My bylismy z Adka u lekarza. Wczoraj swiszczala i miala mokry kaszel - tak z niczego, nagle. Dzisiaj bez swistow, ale katar i kaszel. Na szczecie osluchowo czysto, wiec robimy nebulizacje z soli, mamy podawac fenistil i flegamine. Mam nadzieje, ze przejdzie tak szybko jak ostatnio

My bylismy z Adka u lekarza. Wczoraj swiszczala i miala mokry kaszel - tak z niczego, nagle. Dzisiaj bez swistow, ale katar i kaszel. Na szczecie osluchowo czysto, wiec robimy nebulizacje z soli, mamy podawac fenistil i flegamine. Mam nadzieje, ze przejdzie tak szybko jak ostatnio

Biedna Ada, u nas przed świętami Zuzia miała katar taki ogromny ze tak jej z nosa się lało ze oddychać nie dała rady karmienie i spanie to był koszmar.

Anka współczuję nocek .

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

o jeeej biedna Adka ;( oby szybciutko przeszlo .

Aniu ja tez malo co spalam przez Filipa kolki i Pawel tez bo do roboty chodzil na 7 a tu do 4-5 placz bez przerwy ale powiem Ci ze bedzie w koncu lepiej ;) musi byc. pokarm sie ureguluje w koncu na pewno i bedzie tylko lepiej. ale wiem co to znaczy nie spac w nocy i wspolczuje Ci kochana bardzo

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ania- współczuje ;( dołączam sie do niewyspanych :-/ ...
A z zazdrością to normalka minie z czasem i przerodzi sie w miłość braterską :)
India - biedna adula , Milena tez katar :-/
Miłego wieczoru kochane ;) [emoji282][emoji282][emoji282][emoji282][emoji282][emoji286][emoji286][emoji286][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Envoyé de mon iPhone en utilisant Forum BabyBoom

Biedactwa z katarkami i tymi chorobami, kolkami.... :(

Ja tez dolaczam do zmeczonych. Nie spie po nocach, wieczorem nie moge zasnac, albo budze sie rano wcześnie. Wczoraj zasnelam ok 1 a dzis wstalam o 6.30 no od 5 spac nie mogłam. A co będzie jak dzidziul bedzie?

Ej a tak w ogóle ma któraś kontakt z Kasia? Ciekawe jak u niej sie poukladalo.
AniaH tez milczy...
Czarnulka tez...

Współczuję niewyspanym z różnych powodów...
U mnie ze spaniem różnie, ale dziś akurat spałam dobrze, najgorzej jak się obudzę siku np około 2 i już nie zasnę.
Anka a jak rączka Bartusia?
Zdrówka dla Amelki :)

Ja wczoraj przejrzałam ubranka i na 56 miałam 6 pajacyków i 5 body i 1 półśpiochy i jedne śpiochy z kaftanikiem To stwierdziłam, że tak ze 4 sztuki można by dokupić. Mój M nic nie mówiąc pojechał do sklepu i tyle ciuszków na 56 nakupił że coś koło 10 kompletów wyjdzie Tyle że miź totalny nic do niczego nie pasuje ;) Mam teraz nadzieję że maluszek dłużej w 56 pochodzi :)

Dzien dobry, ja dzis pierwsza noc tak dobrze spalam. Chyba znalazlam sposób na siebie :p

Oo Dorcia kochany maz :) ubranka masz, łóżeczko zamowione to teraz tylko do terminu czekać. Pewnie Twoj synus trochę w 56 ponosi, Ty taka drobniutka wiec olbrzyma raczej nie urodzisz. A wózek jaki wybrałaś? :)

reklama
Hej dziewczyny.
Kurde wspolczuje wam nieprzespanych nocy....
Aniu jeszcze troche i sie unormuje laktacja.
Dorcia moja Misia to jeszcze czasem nosi 56 chociaz to juz sporadycznie. raczej 62.
chrzciny zalatwione, tort praktycznie zamowiony (noe chce mi soe samej robic). M sie zajmuje dziecmi a ja ide gotowac flaki. ugotuje woecej to bedzoe co zagotowac w sloiki.
pozniej jak sie pogoda utrzyma taka w miare to jedziemy na dzialke/budowe. Ma zrobil mi folie i robi ogrodek. dzis chcemy jeczcze ustawic piaskownice malemu. [emoji5]
1493794594-aaaaaa.jpeg

1493794608-aaaaaa.jpeg

moj maly pomocnik

Do góry