reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzien dobry[emoji5]
u mnie pogoda do kitu.....
Dora juz do porodu bedzissz w szpitalu?
Ania jaki Bartus pulchniutki [emoji5] w ktorym tyg sie urodzil? kurcze jak do terminu by poczekal to jaki wielki by sie urodzil [emoji5]
Milenka mala modelka.
Ola chrzest mamy 20.05 wieczorem

reklama
Milenka piekna :) My 28 maja mamy chrzest i zaczynam dzis poszukiwania sukienki dla Adki :) Bo tak odkladalam a czas leci :p
Dorcia no wlasnie Ty juz do porodu zostaniesz? :)

Znalazłam chwile, to tabele ogarnełam ;)
Miłego dnia ;)
04.05.201777777.jpg

Załączniki

• 04.05.201777777.jpg
    04.05.201777777.jpg
    100,8 KB · Wyświetleń: 180
Wy już chrzciny przerabiacie. Niedługo roczki się zaczną ale leci czas

Milenka ma niesamowity uśmiech od razu człowiekowi się humor poprawia.

Kroplowka szła 14 godzin trochę w nocy drzemalam ale tak czujnie. To był fenoterol Serducho mi waliło rece sie trzesły i poty i zawroty głowy mam Jakąś masakra z tym lekiem ale podobno takie skutki uboczne mogą byc
Skurcze są ale nie regularne na szczęście. Pesar jeszcze się trzyma.
Mojego lekarza nie ma On chyba ma urlop bo wizytę miałam mieć w przyszłym tygodniu.
Chyba do porodu zostanę bo to teraz może być w każdej chwili jak będę bez leków

Leeleth normalnie z ta moja ciąża to nic typowo nie przebiega i chyba mnie nic nie zaskoczy już. Taka mam nadzieję Powiem wam że gdyby przyszli i powiedzieli że cięcie mi robią to bym się nie zdziwiła albo jakby się okazało ze dziewczynka ;)
Jest jeden plus tego wszystkiego Wszystkie dziewczyny boją się porodu a dla mnie to taka ulga psychiczna będzie. Wszystko mi jedno, że boli czy krocze peknie byle młody był bezpieczny.

Leeleth normalnie z ta moja ciąża to nic typowo nie przebiega i chyba mnie nic nie zaskoczy już. Taka mam nadzieję Powiem wam że gdyby przyszli i powiedzieli że cięcie mi robią to bym się nie zdziwiła albo jakby się okazało ze dziewczynka ;)
Jest jeden plus tego wszystkiego Wszystkie dziewczyny boją się porodu a dla mnie to taka ulga psychiczna będzie. Wszystko mi jedno, że boli czy krocze peknie byle młody był bezpieczny.

Tule Cię Kochana bo bardzo z Tobą przeżywam. Przypomina mi sie moja własna ciąża wciąż coś było i tylko ta niepewność czy urodzę w terminie, czy z dzieckiem będzie wszystko dobrze, czy przeżyje... straszną traumę miałam. Na 10 lat sie zablokowałam i nie mogłam zajść w ciążę.
Także bardzo Ci Kochana kibicuje i trzymam kciuki za szczęśliwy finał [emoji1307][emoji1320][emoji1320][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dora, dla Ciebie ta ciaza to rzeczywiscie meczacy czas pelen strachu i obaw. Na szczescie to juz tylko moment, jeszcze tylko chwila i bedzie bobo :-) i bedziesz tylko wspominala ile strachu musialas sie najesc

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kochane jesteście dziewczyny.
Niby nigdy nie mów nigdy ale świadomie nie zdecyduje się już na ciążę Bardzo bym chciała więcej niż jedno dziecko. Jeszcze teraz ta obawa czy z maluchem będzie ok. Póki co nikomu w rodzinie nie mówimy o tym ciele migdalowatym zobaczymy po porodzie jak małemu usg zrobią. Moja mama i teściowa to by paniki narobily a jeśli to nic pewnego to nie ma co szumu robić

Do góry