India9
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 2 komplety na 50 ale chyba dokupować nie będę. Za duże trochę może być. Ponad tydzień temu mały miał 2500 wiec tak myślę że koło 3000 będzie...chociaż teraz z ta moja dieta to nie wiem jak on tam przybiera.
10 maja wizyta i szpital Odstawiają mi leki na podtrzymanie i nie wiem, czy mi pesar zdejmie czy nie. I zobaczymy co się wydarzy. Zależy też jak mi wyniki wyjdą na tą cholestazę. Jak będą złe to wywołają szybko. Baloniki oxy i do dzieła. Oj naoglądałam się. Lepiej żeby naturalnie poszło. To będzie 37 tydzień
Moja znajoma jak jej pesar zdjęli to za dwa dni urodziła.
No właśnie dr tak mi mówi że to wcale może tak szybko nie pójść jak mi się wydaje. Tyle że jak zbliża się czas wzięcia tabletek i np w domu to pilnuję i biorę regularnie a w szpitalu raz 30 min później mi leki przynieśli to tak mi się skurcze rozszalały że przez godz jeden za drugim.Dorcia, to roznie bywa. Zdarza sie, ze dziewczyna nogi zaciska, a lekarze jak moga pomagaja, zeby nie urodzila za wczesnie, a jak juz ma zielone swiatlo to dziecku przestaje sie spieszyc
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom