reklama
Nuśkaaa
Fanka BB :)
India chyba tez tak musze zacząć
tylko źle mi jak Mały płacze a ja nie wiem jak mu pomoc, bo na niektóre dolegliwosci mozna chociaz lekko ulzyc, a jak nie wiem co sie moze dziać to taka mega bezsilność mnie ogarnia ;/
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
tylko źle mi jak Mały płacze a ja nie wiem jak mu pomoc, bo na niektóre dolegliwosci mozna chociaz lekko ulzyc, a jak nie wiem co sie moze dziać to taka mega bezsilność mnie ogarnia ;/
M.a.r.t.a_w
Zaangażowana w BB
Opoczno właściwie okolice ...Marta, a skad jestes? :-) 3 stopnie to nie w kij dmuchal
To ma byc Wasze pierwsze dziecko?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mamy już syna ma 7 lat ...
Przez 6 brałam tabsy .. odstawiłam cztery mc temu to pierwszy cykl gdzie się staramy ... Przewidywany termin @ na niedzielę ...
Dodam że we wtorek zrobiłam test ale był negatywny ....
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mamakulka
Hej nowe laski Marta i Sylviia
India fajnie jest na coś zwalić jak maruda
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
India fajnie jest na coś zwalić jak maruda
India9
India chyba tez tak musze zacząć
Dobrze wiem, ale z czasem zaczniesz odrozniac zwykle marudzenie, glod i potrzebe przytulania ;-)
A przeszladzax moze pewnie mnostwo rzeczy, wraz z uwierajaca skarpetka ;-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dzwoneczek85
Cześć
Sylvia my się wybieramy do Władysławowa 16 lipca na tydzień jeszcze tam nigdy nie byłam.
U nas jakoś leci Zuzia też ma lepsze i gorsze dni ale tak jak India już nie analizuje tylko próbuje to jakoś przetrwać, a noce to już od dwóch miesięcy są kiepskie zębów też nie widać.
Kurczę Zuzia dopiero zaczęła sama się przekręcac z plecaków na brzuszek i odwrotnie to kiedy ona usiądzie jak to było u Waszych siedzących maluszków jak usiadły z czworakow dopiero ? Bo ja już nie pamiętam jak to przy Lili było.
Ja zaczęłam chodzić na Zumbe bo tez musze trochę się rozruszać a i jak spadnie co nie co to też będzie fajnie bo wakacje coraz bliżej a bikini na plażę trzeba będzie włożyć: ) a to jest w świetlicy tu gdzie się przeprowadzilismy więc też jest okazja poznać kobietki z tad i pogadać.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Sylvia my się wybieramy do Władysławowa 16 lipca na tydzień jeszcze tam nigdy nie byłam.
U nas jakoś leci Zuzia też ma lepsze i gorsze dni ale tak jak India już nie analizuje tylko próbuje to jakoś przetrwać, a noce to już od dwóch miesięcy są kiepskie zębów też nie widać.
Kurczę Zuzia dopiero zaczęła sama się przekręcac z plecaków na brzuszek i odwrotnie to kiedy ona usiądzie jak to było u Waszych siedzących maluszków jak usiadły z czworakow dopiero ? Bo ja już nie pamiętam jak to przy Lili było.
Ja zaczęłam chodzić na Zumbe bo tez musze trochę się rozruszać a i jak spadnie co nie co to też będzie fajnie bo wakacje coraz bliżej a bikini na plażę trzeba będzie włożyć: ) a to jest w świetlicy tu gdzie się przeprowadzilismy więc też jest okazja poznać kobietki z tad i pogadać.
dzwoneczek85
dzwoneczek85
India współczuję z tym lekiem mam nadzieję ze nas to ominie ale już zauważyłam że jak leży w wózku i mnie nie widzi to płacze ale narazie jej nie robi różnicy czy ja czy mąż jest z nią: )
India9
Dzwoneczku, fajne- lubie zumbe :-)
Moj Radek nie przechodzil tego leku. A Ada? Wychodze z domu odkad sie urodzila i nigdy nie bylo problemu, a teraz to nawet jak z pokoju wyjde jest placz. Raz przeplakala nawet moje cwiczenia, a caly czas mnie widziala, nie zniknelam jej z oczu.
A mleka z butli nadal nie pije :-) ale pije wode przynajmniej
U nas noce sa beznadziejne, 3-4 karmienia to standard
Moj Radek nie przechodzil tego leku. A Ada? Wychodze z domu odkad sie urodzila i nigdy nie bylo problemu, a teraz to nawet jak z pokoju wyjde jest placz. Raz przeplakala nawet moje cwiczenia, a caly czas mnie widziala, nie zniknelam jej z oczu.
A mleka z butli nadal nie pije :-) ale pije wode przynajmniej
U nas noce sa beznadziejne, 3-4 karmienia to standard
reklama
Mamakulka
Igi usiadł sam z czworakow na 8 miesięcy. I teraz już leci ostro bo wstaje ładnie