reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marta, a skad jestes? :-) 3 stopnie to nie w kij dmuchal
To ma byc Wasze pierwsze dziecko?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
India chyba tez tak musze zacząć ;)
tylko źle mi jak Mały płacze a ja nie wiem jak mu pomoc, bo na niektóre dolegliwosci mozna chociaz lekko ulzyc, a jak nie wiem co sie moze dziać to taka mega bezsilność mnie ogarnia ;/

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Marta, a skad jestes? :-) 3 stopnie to nie w kij dmuchal
To ma byc Wasze pierwsze dziecko?

Opoczno właściwie okolice ...
Mamy już syna ma 7 lat ...
Przez 6 brałam tabsy .. odstawiłam cztery mc temu to pierwszy cykl gdzie się staramy ... Przewidywany termin @ na niedzielę ...
Dodam że we wtorek zrobiłam test ale był negatywny ....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

India chyba tez tak musze zacząć ;)
tylko źle mi jak Mały płacze a ja nie wiem jak mu pomoc, bo na niektóre dolegliwosci mozna chociaz lekko ulzyc, a jak nie wiem co sie moze dziać to taka mega bezsilność mnie ogarnia ;/

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Dobrze wiem, ale z czasem zaczniesz odrozniac zwykle marudzenie, glod i potrzebe przytulania ;-)
A przeszladzax moze pewnie mnostwo rzeczy, wraz z uwierajaca skarpetka ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć
Sylvia my się wybieramy do Władysławowa 16 lipca na tydzień jeszcze tam nigdy nie byłam.
U nas jakoś leci Zuzia też ma lepsze i gorsze dni ale tak jak India już nie analizuje tylko próbuje to jakoś przetrwać, a noce to już od dwóch miesięcy są kiepskie :( zębów też nie widać.
Kurczę Zuzia dopiero zaczęła sama się przekręcac z plecaków na brzuszek i odwrotnie to kiedy ona usiądzie jak to było u Waszych siedzących maluszków jak usiadły z czworakow dopiero ? Bo ja już nie pamiętam jak to przy Lili było.
Ja zaczęłam chodzić na Zumbe bo tez musze trochę się rozruszać a i jak spadnie co nie co to też będzie fajnie bo wakacje coraz bliżej a bikini na plażę trzeba będzie włożyć: ) a to jest w świetlicy tu gdzie się przeprowadzilismy więc też jest okazja poznać kobietki z tad i pogadać.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

India współczuję z tym lekiem mam nadzieję ze nas to ominie ale już zauważyłam że jak leży w wózku i mnie nie widzi to płacze ale narazie jej nie robi różnicy czy ja czy mąż jest z nią: )

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwoneczku, fajne- lubie zumbe :-)
Moj Radek nie przechodzil tego leku. A Ada? Wychodze z domu odkad sie urodzila i nigdy nie bylo problemu, a teraz to nawet jak z pokoju wyjde jest placz. Raz przeplakala nawet moje cwiczenia, a caly czas mnie widziala, nie zniknelam jej z oczu.
A mleka z butli nadal nie pije :-) ale pije wode przynajmniej
U nas noce sa beznadziejne, 3-4 karmienia to standard

reklama
Do góry