reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dzwoneczku mój leń się dokladnie przedwczoraj zaczął obracać z pleców na brzuch więc don't worry ;) do siadania też się nie rwie [emoji14] jeździ w gondoli o spokojnie sobie leży troszke ma podniesione wezglowie żeby widzieć [emoji14] tzn jak co posadze i sie złapie to siedzi. albo w wanience. ale nie spieszy się ;)
received_1402716729767685.jpeg

Ksenia wybacz że Twojego syna upubliczniam też [emoji14]

Załączniki

• received_1402716729767685.jpeg
    received_1402716729767685.jpeg
    104,7 KB · Wyświetleń: 196
Ooo właśnie w wanience jest masakra bo ona sobie leży i tak macha tymi nogami ze cała woda z wanienki jest na mnie i na podłodze już czekam kiedy będzie siedzieć i normalnie ja wykąpać żeby zajęła się zabawkami :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo właśnie w wanience jest masakra bo ona sobie leży i tak macha tymi nogami ze cała woda z wanienki jest na mnie i na podłodze już czekam kiedy będzie siedzieć i normalnie ja wykąpać żeby zajęła się zabawkami :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Znam to :-) a dla Amelki to najwieksza frajda- zachlapac pół kuchni :-)
Tez czekam kiedy bedzie siedziec to pojdzie sie kąpać do wiekszej michy w prysznicu

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Amelka tez sie jeszcze nie przekreca stalw. Tzn raz jej sie uda z pleców na brzuch to wtedy umie sie spowrotem przewrocic na plecy. Ale jak ja poloze na brzuchu to tak leży.

Dora co u Ciebie??
Kiedy dziecko że tak powiem "musi" umiec sie przekrecac?? W obie strony? Bo wiem ze kazde ma swój czas ale wiadomo że kiedys trzeba tę wiedzę posiąść :-)

reklama
No bo u nas za chwilę konczy sie 6 i powoli musiałaby sie brać za przewracanie :-)

Jedziemy na weekend na chwilę odpocząć :-) do Gołuchowa - tam moj mąż mi sie oświadczył 9 lat temu i byliśmy tez drugi raz na majówkę z Filipem jak miał 4 miesiące :-)

Do góry