reklama
Życiowa
Fanka BB :)
Dzwoneczku mój leń się dokladnie przedwczoraj zaczął obracać z pleców na brzuch więc don't worry do siadania też się nie rwie [emoji14] jeździ w gondoli o spokojnie sobie leży troszke ma podniesione wezglowie żeby widzieć [emoji14] tzn jak co posadze i sie złapie to siedzi. albo w wanience. ale nie spieszy się
Ksenia wybacz że Twojego syna upubliczniam też [emoji14]
Ksenia wybacz że Twojego syna upubliczniam też [emoji14]
Załączniki
dzwoneczek85
India moja też przestała pić z butli jedynie w nocy wypije a tak to daje jej łyżeczka z kleikiem
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
dzwoneczek85
dzwoneczek85
Ooo właśnie w wanience jest masakra bo ona sobie leży i tak macha tymi nogami ze cała woda z wanienki jest na mnie i na podłodze już czekam kiedy będzie siedzieć i normalnie ja wykąpać żeby zajęła się zabawkami
viola150
Znam to :-) a dla Amelki to najwieksza frajda- zachlapac pół kuchni :-)Ooo właśnie w wanience jest masakra bo ona sobie leży i tak macha tymi nogami ze cała woda z wanienki jest na mnie i na podłodze już czekam kiedy będzie siedzieć i normalnie ja wykąpać żeby zajęła się zabawkami
Tez czekam kiedy bedzie siedziec to pojdzie sie kąpać do wiekszej michy w prysznicu
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
Amelka tez sie jeszcze nie przekreca stalw. Tzn raz jej sie uda z pleców na brzuch to wtedy umie sie spowrotem przewrocic na plecy. Ale jak ja poloze na brzuchu to tak leży.
Dora co u Ciebie??
Kiedy dziecko że tak powiem "musi" umiec sie przekrecac?? W obie strony? Bo wiem ze kazde ma swój czas ale wiadomo że kiedys trzeba tę wiedzę posiąść :-)
Dora co u Ciebie??
Kiedy dziecko że tak powiem "musi" umiec sie przekrecac?? W obie strony? Bo wiem ze kazde ma swój czas ale wiadomo że kiedys trzeba tę wiedzę posiąść :-)
Mamakulka
To jest chyba etap 5 miesiąca standardowo ale nie jest to przymus .
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
viola150
No bo u nas za chwilę konczy sie 6 i powoli musiałaby sie brać za przewracanie :-)
Jedziemy na weekend na chwilę odpocząć :-) do Gołuchowa - tam moj mąż mi sie oświadczył 9 lat temu i byliśmy tez drugi raz na majówkę z Filipem jak miał 4 miesiące :-)
Jedziemy na weekend na chwilę odpocząć :-) do Gołuchowa - tam moj mąż mi sie oświadczył 9 lat temu i byliśmy tez drugi raz na majówkę z Filipem jak miał 4 miesiące :-)