reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hejka ;)
dzieki Violu, sprawdze później ten nocleg o ile znajdę na necie ;)

Wiki mój Jasio juz prawie 10 tygodni ma i ja sie dalej ogarnac nie mogę, wiec tez podziwiam resztę dziewczyn ;)

Sylviia witamy na forum ;)

India na czym to polega? Boi sie być bez Ciebie?

Mój synuś dalej marudny i zaczął sie baaardzo ślinić i tylko paluchy do buzi pcha. Mozliwe, ze zęby? Kurczę chyba za szybko ;/

Miłego dnia ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nuska Amelka tez sie slini odkąd skończyła 2 miesiace a zębów nadal brak [emoji6] juz mnie tak wkurzaja teksty wszystkich wokolo ooo slini sie, zęby idą.... [emoji52]

Sylvia witaj :-) ale masz fajnie, że mieszkasz nad morzem :-)

India o kurcze, to znaczy że Ada w ogóle nie chce cie samej puszczac??

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gdzie nie wyjde to jest placz. Od tygodnia ponad. Najdluzej mnie nie ma 40 min i ona przez te 40 min wyje, jak wracam od razu przestaje.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ada tez sie slini od dawien dawna i ja naprawde myslalam, ze zeby ida i nadal cisza, chociaz ma bardziej rozpulchnione dziasla od jakiegos czasu.
W sumie historia zna przypadki, ze dzieci rodzily sie z zabkami

Hej laski [emoji6] jak samopoczucie ?
U nas pogoda kiepska pada ciągle zimno całe 3stopnie na dworze .... Szaro buro i ponuro... Tak jak moje samopoczucie ...
Mam przeczucie że @ nadejdzie na dniach ... to byloby za piękne by udało się za pierwszym razem... ajj ...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nuskaaaa, ja to juz przestalam zgadywac czemu moje dziecko jest marudne. Przyjmuje na klate i tyle ;-)
Nie doszukuje sie juz zadnych zebow i skokow rozwojowych. Raz mamy lepsze dni, innym razem gorsze :-D

Do góry