reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Viola ale fajnie
Dziewczyny czy któraś z Was ma ten termometr z rossmana elektroniczny? Ten taki za dychę? Dobry on czy poszukać czegoś innego? W którym miejscu mierzy się nim temperaturę? Kurde R kupił jakiś taki wypasiony na podczerwień za 200 zł ponad i właśnie go reklamowaliśmy bo co chwilę co innego pokazywał. Nie wiem czy jakiś model felerny nam się trafił czy co , znajomi go maja i jest super więc może nam go wymienią ale to potrwa ze 3 tygodnie a chciałabym mieć w domu jakiś w razie czego. Polećcie coś
Dziewczyny czy któraś z Was ma ten termometr z rossmana elektroniczny? Ten taki za dychę? Dobry on czy poszukać czegoś innego? W którym miejscu mierzy się nim temperaturę? Kurde R kupił jakiś taki wypasiony na podczerwień za 200 zł ponad i właśnie go reklamowaliśmy bo co chwilę co innego pokazywał. Nie wiem czy jakiś model felerny nam się trafił czy co , znajomi go maja i jest super więc może nam go wymienią ale to potrwa ze 3 tygodnie a chciałabym mieć w domu jakiś w razie czego. Polećcie coś
viola150
My tez mamy na podczerwien za ponad 150zl i nie jestem z niego zadowolona... wlasnie pokazuje co innego w kilku miejscach na czole... ciezko stwierdzic z nim prawidłową temperaturę. I bardzo szybko zaczelismy Filipowi mierzyć zwyklym elektronicznym za jakies 10zl wlasnie :-) u Amelki na szczęście jeszcze nie potrzebowaliśmy.Viola ale fajnie
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
viola150
Pod pache normalnie. U nas 30sekund bodajże i pika jak zmierzyViola a tym zwykłym to pod paszką Adzie w razie czego mam mierzyć czy gdzie? Może głupie pytanie ale nie wiem jak to z niemowlakiem jest
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom