reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Viola, ale fajnie :-)
Tez bym sobie gdzies wyjechala, a tymczas czekaja nas wakacje na dzialce. Ale dobre i to :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Viola ale fajnie :)
Dziewczyny czy któraś z Was ma ten termometr z rossmana elektroniczny? Ten taki za dychę? Dobry on czy poszukać czegoś innego? W którym miejscu mierzy się nim temperaturę? Kurde R kupił jakiś taki wypasiony na podczerwień za 200 zł ponad i właśnie go reklamowaliśmy bo co chwilę co innego pokazywał. Nie wiem czy jakiś model felerny nam się trafił czy co , znajomi go maja i jest super więc może nam go wymienią ale to potrwa ze 3 tygodnie a chciałabym mieć w domu jakiś w razie czego. Polećcie coś :)

Viola ale fajnie :)
Dziewczyny czy któraś z Was ma ten termometr z rossmana elektroniczny? Ten taki za dychę? Dobry on czy poszukać czegoś innego? W którym miejscu mierzy się nim temperaturę? Kurde R kupił jakiś taki wypasiony na podczerwień za 200 zł ponad i właśnie go reklamowaliśmy bo co chwilę co innego pokazywał. Nie wiem czy jakiś model felerny nam się trafił czy co , znajomi go maja i jest super więc może nam go wymienią ale to potrwa ze 3 tygodnie a chciałabym mieć w domu jakiś w razie czego. Polećcie coś :)
My tez mamy na podczerwien za ponad 150zl i nie jestem z niego zadowolona... wlasnie pokazuje co innego w kilku miejscach na czole... ciezko stwierdzic z nim prawidłową temperaturę. I bardzo szybko zaczelismy Filipowi mierzyć zwyklym elektronicznym za jakies 10zl wlasnie :-) u Amelki na szczęście jeszcze nie potrzebowaliśmy.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez uzywalam tego z rossmana przy Radku i super. Ostatnio nam sie popsul i uzywamy tego na podczerwien i w razie podejrzen wiekszej temp tradycyjnego.
Mierzymy pod pacha

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry