reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nuśka odnosnie tabletek to boję się z tego względu,że ja karmię tylko piersią teraz już. Niby dał mi receptę na takie co przy karmieniu można brać no ale sama nie wiem. Nigdy nie brałam tabletek stąd też moje obawy przed zaczęciem stosowania.
A nad morze chyba w drugiej połowie sierpnia się wybierzemy. Myślałam o wschodnim wybrzeżu raczej :)
W zeszłym roku byliśmy we Władysławowie i fajnie było ale ogrom ludzi. Wolałabym teraz do jakiegoś mniejszego miasta np niedaleko Trójmiasta a do Gdańska np pojechać sobie tylko na wycieczkę :)
Marta W trzymam kciuki ,powtórz test może za 2-3 dni. Też miałam bardzo nieregularne cykle i nie mogłam utrafić kiedy test zrobić. Trzymam kciuki w każdym razie ! :)

reklama
Kasia2310 we Władysławowie byłam hmm chyba 3 lata temu, dość daleko tam mam z 600 km chyba będzie. A w okolice Kołobrzegu cos koło 400 km z hakiem.
A huśtawka jest ok, jak Jasio ma dobry humor to sie tak w niej cieszy, ze aż milo patrzeć. A jak ma gorszy dzień to najlepsza huśtawka nie podejdzie ;p

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Tez mialam napisac o Władysławowie :p my mieliśmy pojechać gdzieś nad morze w czerwcu ale odpuszczamy, troche sie boje. Corcia jest dla mnie najważniejsza. Pojedziemy nad Jeziorsko ktoregos razu.

OlaMagda ale zapracowana jestes i z dzieckiem tak remonty ogarniasz :) a do pracy chciałaś czy tak u Was jest?

Nuska jak Filip mial 1,5roku to bylismy w Darłówku w kwaterze U Kasi i Tomka czy Kasia i Tomek jakos tak. Fajnie bylo. Tylko Darłówko tez zatłoczone, chociaz wszędzie blisko :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki- No jakos muszę, ale jest ok ;) a co do pracy to zajmuje sie wynajeciami mieszkań w rodzinie , takich na 1-2 noce lub tydzień , jest ich 8 to małe mieszkania , dla turystów , Ludzi w delegacji itd.. muszę spisac umowę , skasować dac klucze pózniej ogarnąć te mieszkania bo następny klient na drogi dzien np , mamy taki lokal w którym mam tam planingi pościele itd ... najgorsze jest to ze to w Marsyli czyli 50km odemnie i muszę jeździć ale to 3 razy w tygodniu na 3-4 godziny max .... nie muszę ale tak jest lepiej a kasa sie przyda ;) a jak mam problem czy dziecko chore to nie idę i szwagierka pójdzie mnie zastąpić , a i tak 2 jesteśmy .
Zaraz tu jakieś foty mileny znajdę to wstawię ;)
Postaram sie jak mogę by nie mieć zaległości na forum lol , bo juz drugi raz mi sie zdarzyło ale naprawde cAsem nie wyrabiam :-/
Widze ze wszystkie juz wakacje planują :) u mnie w tym roku tylko polska na 3 tygodnie od 24 lipca [emoji5][emoji5]tak sie cieszę ;)
Buziaczki dziewuszki i miłego wieczoru [emoji4][emoji182]

Envoyé de mon iPhone en utilisant Forum BabyBoom

O to fajnie :) szkoda tylko ze tyle jechać musisz ale praca mila :)

Jak Was czytam to mi glupio. OlaMagda 3 dzieci w tym jeden maluszek, remont, praca, a ja kurcze ogarnąć sie nie moge. Jeszcze jak jest slonce jest git ale w takie ponure dni to katastrofa. Zrobilam obiad 2 zmywarki i siebie ogarnelam troche i dzien zlecial. Czekam na gościa od remontu jak na szczudlach, a co jak nie zdążę ze wszystkim do porodu.

reklama
Niestety wyglada na to, ze Ada ma silny lek separacyjny :-(
Ciezki temat.... oby to szybko przeszlo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry