reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Trzeba by bylo wozek zmienic :-) i urodzic jeszcze raz [emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja Ci powiem że wczoraj po tyli dniach spóźnienia to już o wszystkim zaczęłam myśleć :-) ze albo wozek bliźniaczy, albo dokupic drugi stelaż bo Amelka juz bedzie w spacerowce wiec gondola wolna [emoji6] heh powiem Ci ze samo cc mnie jakos nie przerazalo o dziwo, balam sie o to o czym mówiła gin po ostatniej cc, że macica rozciagnieta i trzeba odczekac ok 4lat. A tu przeciez minelo dop pół roku. Kurde chyba ztrzygnujemy z tej formy "zabezpieczenia" [emoji12]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Uff Violcia dobrze ze przyszła @ !!![emoji6][emoji6][emoji6]masz racje cieżko by troche było i wcześnie .....[emoji8]
Marta - DziewcYny maja racje , testy wiarygodne sa po 2-3 dniach po terminie okresu .

Envoyé de mon iPhone en utilisant Forum BabyBoom

Hejka ;)
Viola dzieki, jak znajdziemy wśród znajomych kogoś kto by chciał z nami pojechac to wolimy wlasnie na domki choć nie tak duże, a jak nie to jakiś pokój poszukamy. Uff dobrze, ze @ przyszła ;)

Kasia2310 ja biorę pigułki, ale tez juz nie karmie piersią. Mój gin wie o moich planach dalszego macierzyństwa i powiedział, ze pigułki będą ok, wcześniej nie brałam nic ;) a gdzie nad morze myślisz? I w jakim terminie mniej wiecej? ;)

KasiaMarysia kiedy jedziecie? Zobaczę tez ta miejscowość bo chcemy gdzieś gdzie bedzie miarę cicho i spokojnie ;)

M.a.r.t.a_w ja robiłam testy 6 i 3 dni przed data @ i były negatywne, a w dzień spodziewanej @ mialam pozytywny, wiec różnie to może być ;)

Mój mały dzisiaj gorszy dzień ma i juz od 5 rano marudzi, chce tylko być na rękach, drzemki po 20 minut i nic w domu nie mogę zrobic ;/

Laski a moze macie jakieś sprawdzone noclegi nad morzem, nie za miliony i zeby z dzieckiem bylo ok, w sensie zjazdy na plażę nie schody, pokój na parterze itp. ;)

Miłego dzionka ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ostatni cykl miał 34 dni ...Obecnie mam 31 DC ... Więc dokładnie też nie mogę przewidzieć czy to już powinna być @ czy nie...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pozostaje poczekac jeszcze, jesli to ciaza to z dnia na dzien beta przyrasta i wieksza szansa, ze test wyjdzie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry