reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No właśnie, jak sytuacja???? Normalnie bym pomyslalam, ze czasem sie tak panikuje. Jak bylam w lo to tez z mężem panikowalam z kazdym dniem spoznienia. No ale jak wystartowas wczoraj z ta wysypka i bólem brzuszka to wcale sie nie dziwie.

reklama
Ja z jednej strony w takiej sytuacji cieszylabym sie, ze bede mogla zostac z dziecmi dluzej w domu, a z drugiej nie wiem jakbysmy sie mieli ogarnac [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja z jednej strony w takiej sytuacji cieszylabym sie, ze bede mogla zostac z dziecmi dluzej w domu, a z drugiej nie wiem jakbysmy sie mieli ogarnac [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Powiem Ci że ja też o tym juz myślałam :-) :-) ale temat ogarnięcia wszystkiego mnie przerazal... nie potrafilam sobie wyobrazic. Chociaż kiedys dzieci rok po roku to byla norma :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny staram się o dzidzię cykle mam nie regularne wczoraj (6 dni) przed @ zrobiłam test wyszedł negatywny ... czy możliwe że jednak się udało ...?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Testy są najbardziej wiarygodne w dniu spodziewanej @. Możliwe że jeszcze za wcześnie :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry