reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Czesc dziewczynki ;) ja was na raty czytam , tylko nie miałam specjanie co pisać i czasu , pracuje na pół etatu i dalej remonty tym razem na dole i taras i ogród koszenie , w miedzy czasie auto mi sie zepsuło , 2 razy dziennie jestem w castoramie to po płytki to po cement z Mileną na plecach , i jeszcze robota do tego hehe i takie nudy , Milena ma sie dobrze , chrzciny tuż tuż :) wielkie przygotowania ....
Z połową was mam kontakt to na FB to na snap takze wszystkie nowiny mam :)
....
Violka rob test [emoji3]

Envoyé de mon iPhone en utilisant Forum BabyBoom

reklama
Hejka ;)
Viola rób test, nie ma na co czekać ;)
ps. masz linka do tych noclegów nad morzem, gdzie się wybierasz? (bo to chyba Ty o tym pisałaś) szukam od kilku dni czegoś ciekawego i nie mogę znaleźć ;/

A jak sie wstydzisz to odrazu kilka kup, zeby juz w szafce na przyszlosc byly ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hejka ;)
Viola rób test, nie ma na co czekać ;)
ps. masz linka do tych noclegów nad morzem, gdzie się wybierasz? (bo to chyba Ty o tym pisałaś) szukam od kilku dni czegoś ciekawego i nie mogę znaleźć ;/

My jedziemy tu: Link do: Domki i Apartamenty SŁONECZNE TARASY – Sarbinowo ale to są domki 8-osobowe i niewiem czy takie duże Cie interesują.
A znalazłam je poprzez stronę nocowanie.pl - dodałam ogłoszenie że szukam noclegu i tam sie do ciebie odzywają różne obiekty. w zeszłym roku też tak poszukałam nocleg :)

Viola no to ciekawe co z tego wyjdzie :)
Ja byłam wczoraj na pierwszej kontroli po porodzie u ginekologa i wszystko dobrze, ale tak mnie nastraszył,że po cc rok musi przerwy przynajmniej być że zastanawiam się nad antykoncepcją ale jednocześnie się boje brać tabletek. Dał mi recepte na takie co przy karmieniu piersia można brać ale na razie nie wykupuje. Musze to jeszcze przemyśleć
My się chyba też nad morze wybierzemy. Przeglądam oferty od wczoraj :)

Viola no to ciekawe co z tego wyjdzie :)
Ja byłam wczoraj na pierwszej kontroli po porodzie u ginekologa i wszystko dobrze, ale tak mnie nastraszył,że po cc rok musi przerwy przynajmniej być że zastanawiam się nad antykoncepcją ale jednocześnie się boje brać tabletek. Dał mi recepte na takie co przy karmieniu piersia można brać ale na razie nie wykupuje. Musze to jeszcze przemyśleć
My się chyba też nad morze wybierzemy. Przeglądam oferty od wczoraj :)
My sie wybieramy do Bobolina

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry