reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja tez mam dwa i trzymamy w duzym pokoju albo na balkonie

Marysia, czyli macie poczekac ze stalym jedzeniem?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny u mnie taka sytuacja ze 6 dzien spóźnia mi sie @ (India przepraszam za małe klamstewko z mojej strony bo jak pytalas czy ćwiczę to bodajze napisalam ze mam okres, ale ja naprawdę wtedy na niego czekalam)

Ja nie dopuszczam do siebie mysli ze to moze byc ciąża... po prostu sobie nie wyobrażam.... chociaż teoretycznie jest szansa,mala bo jak wiecie to u nas stosunek przerywany i jak patrze w kalendarz to byl taki niby 2dni po dniach plodnych ale moje cykle ostatnio 2 dni sie przesuwaly czasem w ta czy w druga stronę.
Wole myśleć że to jakies zaburzenia fazy lutealnej (juz sie o tym naczytalam :-))
No to tyle [emoji6]

India sliczna Ada i super porownanie ale uroda ta sama!! U nas jeszcze chwila i pół roczku :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Viola, nie gniewam sie :-*

Ja czekam na @ juz ponad 2 miesiace. Przedwczoraj tak barzo bolal mnie brzuch i w dzien i w nocy, ze bylam pewna @, a dzisiaj nie czuje juz absolutnie nic.
Viola, ja bym test zrobila- dla wlasnego spokoju ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Heh uroki mieszkania w malym miescie- 4 apteki, w kazdej mnie znaja i musze kupic tescior jakos anonimowo [emoji12]
Kurde, taka sama wysypka na czole pojawila mi sie przed terminem@ jak przy Amelce rok temu.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry