reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No właśnie nie wiem czy już jutro zrobić test, bo większość dziewczyn pisało na forach, że najbardziej wiarygodny test jest tydzień po spodziewanej miesiączce ... a ja powinnam dostać okres w poniedziałek (tj. 10/04/2017), z drugiej strony od owulacji minęło ponad dwa tygodnie także test powinien być już wiarygodny.... Jutro zrobię test , jeśli wyjdzie negatywny to najwyżej powtórzę za kilka dni :-) Dziękuję za odpowiedź! :-)

reklama
Kasia bo Ada jest malusia. Jak Magda miała miesiac - dwa to jadla i spała. Ja moglam sprzatac, gotować, odpoczywać a teraz jem miedzy karmieniem, a zmianą pieluchy.

Kulcia heheh przygotuj meza:)
Wiesz za nim bym urodziła to Magda by miała prawie dwa lata ale oczywiście za pierwszym razem się nie uda. Myśle że uda Nam się wyrobić w 3-4 letniej roznicy.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

My z meżuchem tez chcieliśmy po około roku sie starać o drugie, ale on póki co nie wie co to znaczy być rodzicem tak na codzień, wiec dopóki nie zasmakuje tego i nie bedzie wiedział na własnej skorze, ze czasami bywa ciezko to nie ma tematu.

Dzisiaj jednak nie szczepilam małego, zaczął kichac i lekki katarek ma, wiec wole nie ryzykować.

Cały dzień spędziłam poza domem i zakupy sama musialam ogarnac, teraz padam na twarz. Mam nadzieje, ze chociaz troszkę uda mi sie pospac.

Spokojnej nocki ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

dzien dobry.
Aniu jak tam Bartus? jak sie czujesz?
OlaMagda gdzies nam zaginela.
my dzis tez spalysmy prawie do 5 od 23 gdzies. India jak ty dajesz rade tyle razy w nocy wstawac?
Dora a jak u Ciebie?
u nas miedzy maluchami jest 22 miesiace roznicy [emoji5]

Zuzia :-) to ja czekam na info czy sie udalo :-)

Marysia, nie ma sensu zakladac koedy Wam sie uda, bo moze i za poerwszym razem sie udac :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja sobie leżę pod kroplowka już trzecia noc nie przespana Jedna kobieta tak chrapie ze nawet stopery do uszów nie pomagają. Miałyśmy już iść do Położnej żeby ja przeniosła na inną salę ale ona z nadciśnieniem i nie chcemy jej denerwować No tylko ona śpi a cała sala się męczy

MalaMi, nie wiem jak. Chyba kawa mnie ratuje :-)
Ja juz nie wstaje nawet, Ada spi z nami i ja tylko cycki podaje [emoji854]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej. Bartek to jest klon Tosi.
1492149982-aaaaaa.jpeg

1492149993-aaaaaa.jpeg

Pierwsze zdjęcie Bartek a drugie to Tosia :)

No lekko nie jest, dzisiejsza noc masakra. Zasnął o 4:30.... Ale za to w dzień spał 12-19 i tylko cycem przez sen więc trochę mu się nie dziwię.
Od wczoraj jest ze mną i liczymy że wyjdziemy na święta.

Ręką niestety ma naderwane nerwy... Na razie będzie usztywnianie pielucha a z czasem rehabilitacja. Niestety byliśmy w tym % którym trafił się uraz okoloporodowy ale i tak dziękuję Bogu że tylko taki.....

Ja po porodzie okz leci ze mnie jak ze świni (przepraszam za określenie przy śniadaniu)

Mały już siw obudził..... Miłego dnia

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry