reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
no ma przed 21 zasypia ale coś mu odwalilo i się po godzinie obudził i takie cyrki odstawia. A dzisiaj to drze się cały dzień z byle czego chce żeby go stawiać na nogi i tylko ręce wyciąga jak siedzi żeby go podnosić a jak go posadze to płacze ze boże ;p on ma normalnie podły charakter ten Filip ;p mama przyszła to ja trochę pomeczy; p

my też tak mieliśmy z nim aż się kolki skończyły i był spokój. jeju mam nadzieje ze chociaż już dzisiaj normalnie pospi.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Faktycznie zleciało te 33 tyg już coraz bliżej...za miesiąc to już może maluszek wyskakiwać.
Skurcze niby rzadziej ale konkret ponad 50 % na ktg...zaciskam nogi jeszcze mocniej.
Violu nie wiem ile mnie będą trzymać dopiero dwie tabletki wzięłam jutro chyba mi zrobią badanie kontrolne tych enzymów watrobowych.
Nie wiem jeszcze co dr na te skurcze dzisiejsze bo nie widział wydruku jeszcze Jutro ma dyżur
Poza tym zrobił mi wczoraj to przeplukiwanie pochwy bo mi sie duzo wydzieliny po tabletkach dopochwowych nagromadzilo przez to ze leze. Nawet sama mu przypomniałam głupia bo ja myslalam ze mi wstrzyknie strzykawka albo cos A tu wziernik wkladal polozna wlewala riztwor octaniseptu i tak poruszal tym wziernikiem. No nie bylo to przyjemne I boli mnie teraz pochwa jak robię siku to jest nie ciekawie Jak siadam to bardzo ostrożnie.
Jejku po porodzie to dopiero musi być jazda brrr

Tak piszecie o tych wszystkich problemach z dziecmi ale tak sobie mysle ze warto. Ciąża, dziecko to najwspanialsze co może spotkac mimo wszystko.

Ja znow zaszalalam, kupilam Małej sukieneczke, troche na wyrost ale tak mi sie podobala. Będzie na przebranie rezerwowa na roczek/chrzciny. I kolejne wesele za rok wiec stroj będzie. A grosze dałam. Podejrzewam ze nawet gdybym ja za wiecej wysrawila tez by poszła :)

Wiki popieram. Ja nie czuje się uwiazana albo gorsza
Mam chęć czasem wyjść to wychodzę i juz. Kasia , komunikacja miejska i jedziesz :)

Dora współczuję. Obyś donosiła tego lobuza !

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Pokaż sukieneczke Wiki;) jeju ja bym chciała teraz dziewczynkę i mieć taką parke słodka [emoji14]

DSC_2151.JPG
taka wlasnie sukienka :)

Nadzijka no wiesz nic straconego. Zawsze możecie sie postarać o siostrzyczke :) chociaż ja podziwiam osoby ktore decydują sie na jedno po drugim. Różnica wieku spoko, ale oczy trzeba miec razy dwa, i dodatkowa reka tez by sie przydała.

Załączniki

• DSC_2151.JPG
    DSC_2151.JPG
    938,5 KB · Wyświetleń: 210
ooo jezu jaka slodka;p !

no ja rok po roku bym nie dała rady bo Filip jest za bardzo wymagający jego nie mogę zostawić na 5 min on się sam długo nie pobawi bo go wszystko nudzi i w ogóle. lekarz tez powiedział ze dopiero po 2 latach możemy się starać bo macica mocno porozciagana i jeszcze ten rozstep miesni brzucha mam po tej ciąży ale tak właśnie po 2 -3 latach bym chciała ;)

reklama
Do góry