reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kulcia no na razie się topi :D Ale kupiliśmy z myślą o noszeniu za jakiś czas dopiero :) Raz tylko przymierzyliśmy z nią :) Właśnie też mam taki zamiar ,że w najbliższym czasie to tak żeby w razie czego wyskoczyć na szybko po bułki do sklepu czy coś :)
Dzięki za pomoc. Wystawię je na allegro. Nie będę bratowej uszczęśliwiać tym bublem :)
India fakt pracodawca się szarpnął :) Sama w szoku jestem :)

Ja tam dziękuję Bogu za elektroniczna nianie :-) i przy Filipie i teraz :-)

Anka faktycznie identyczni! Na pewno z rączką będzie dobrze. To dlaczego tak sie stało??

Kasiu super prezent od pracodawcy :-) my dostaliśmy karuzele :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

My tez juz nie planujemy, co innego gdybysmy mieli lepsze warunki moeszkaniowe, a tak jest nas w sam raz :-D
Czuje, ze juz jestesmy w komplecie :-)

Tak z innej beczki - od wczoraj ruszylam z cwiczeniami Chodakowskiej, mam nadzieje, ze nie bedzie wkurzala mnie tak bardzo jak koedys ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czy ktoras z Was ma i korzysta lub korzystala z wkladki zmniejszajacej do spacerowki? Zastanawiam sie nad zakupem tylko nie wiem jaka bylaby odpowiednia

India a co to ta wkłądka?:p
A w temacie dzieci tych planowanych dopiero :) Idę za 1,5 tygodnia do ginekologa na kontrolę i muszę z nim pogadać o antykoncepcji ale sama nie wiem na co się zdecydować. Co Wy stosujecie? :)

India nie sadze zeby za 1 sie udalo przy kp[emoji23]
Takze sie na ten rok jeszcze nie nastawiam.

Kasia przy starszaku Ci sie przyda. A nie wolalas chusty?

Anka noo podobne maluszki[emoji13] biedny Bartuś:( mam nadzieje ze szybko to minie.

Dora moze jednak lepiej to Zgloscie. Nie moze tak byc.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia, taki materacyk do spacerowki, w nowych wozkach zwykle jest. Ja kupowalam uzywany i mi sie przyda :-)

Marysia, KP nie ma zbyt duzo do rzeczy jesli chodzi o antykoncepcje ...
Taki mit krazy, ze jak sie karmi to ciazy nie bedzie

reklama
Oj tam chrzanic chrapanie coraz lepsze skurcze mam Normalnie mało z łóżka nie spadlam z wrażenia Albo się im aparat zepsuł Skurcze nieregularne ale maja moc 60-70 i 99 % z wrażenia to już nawet nie zastanawiałam się czy oddycham bo własnym oczom nie mogłam uwierzyć Od razu zastrzyk dostałam i leżę. Chyba zacznę je kontrolować jak często są. Ja piernicze ....
Zamawiala któraś na Dino wózek albo cos ile idzie przesyłka?

Do góry