reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Marysiu czasami jest ciezko bo sie nie wysypiam chodze jak zombie ale wypije 5 kaw dziennie az mi serce malo nie stanie i jakos daje rade. Filip ma czasami taki dzien ze tylko caly czas na rwkach chce siedziec nie polezy nie posiedzi i pospi po 20 min i idzie sie wykonczyc nie raz albo powiesic na galeziach haha moja mama tak mowi ze dwoje takich jak Filip to sznur i dynda na galezi haha [emoji14]

Pawel tez mnie nie raz wkurzy bo przyjedzie a Filip przykladowo jeszcze nie spi to on mowi a czego on jeszcze nie spi bo on zmeczony bo cos tam ale w nocy jak sie obudzi to chociaz pojdzie mu mleko zrobi i bedzie z nim spal jak w lozeczku juz nie zasnie . W niedziele tez wiecej ja robie przy nim niz on ale jakos tak inaczej jest niz samemu . Nie raz chodze glodna bo mi sie najesc Filip nie da. Jak listonosz przychodzi kolo 8 to az wstyd jak ja wygladam a jak mieszkanie to jeszcze gorzej ale mam w dupie ,jem i sprzatam i jakos sie ogarniam do tej 12 ;p

Mamy nie sluchaj bo to Twoje dziecko nie jej a ona gada jakies glupoty. Wszystko minie zobaczysz tylko glowa do gory i trzeba sie wziac w garsc dla Madzi ;)

Ja to mimo tego ze jest nie raz ciezko jak Bog da chcialabym miec chociaz 3 dzieci i nie zostac na starosc sama .

Wczesniej jak jezdzilam do szkoly to narzekalam jaka ja to zmeczona nie wracam a teraz jak wracam ze szkoly to mowie ze jestem taka wypoczeta ze o jeju haha ;p

Damy rade jakos ;p

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie mąż pracuje od 9 do 17. W domu jest 17.20 zanim zje i wyjdzie z psem to w sumie zaraz kąpie młodego wiec tez jestem sama. Nie mam możliwości zostawić igiego na chwile bo nie mam z kim. Każda na tym samym wózku jedzie :)

Wiola dobrze, że się udało szybciej troch:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Moj "mały" chlopaczek :)
Miał tutaj kilka godzin. Teraz wygląda już inaczej :)

1492036354-aaaaaa.jpeg

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Marysia a co za różnica czy miasto czy wieś? Ja też cały dzień sama z mała jestem. W KRakowie w ogóle rodziny nie mam. Wszyscy w Rzeszowie mieszkają a R nie raz po 10 godzin w pracy. Niestety takie czasy :)

Bartus sliczny chłopak Niech sie zdrowo chowa Anka to na święta pewnie Was wypuszcza i już rodzinka w powiększony składzie.

Kasia Marysia jak oczko Madzi ?
India Radzio artysta ☺
Kasia zdjęcia maleńkiej i ona sama przeurocza.
W szpitalu na korytarzu wisza tego typu zdjecia i lukam na nie co chwile. Miałam chęć na taką sesję Nawet ramki na zdjęcia mam Zobaczymy ....

Dziewczyny wychodzi na to ze rola mamy nie łatwa. Poswiecenie i wieczna obawa o szkraba.
Kasia Marysia dasz radę bo jak nie ty to kto a nie martw się głupimi gadkami bo przecież chcesz jak najlepiej

reklama
Do góry