Aniu gratulacje! Duzy klocuszek
Lee super ze jestescie taka rodzina ,podziwiam naprawde;*
Kasiu a zdjecia sa przepiekne po prostu i malutka taki szkrabik slodki zaciumałabym normalnie
Dora wszystko bedzie dobrze kochana nic sie nie martw ;* niech sprawdza wszystko dobrze ;*
Marysiu ja tez bym sobie dala spokoj z tym karmieniem piersia juz . No bo Ty musisz sobie wszystkiego odmawiac a jak nie odmowisz to zaraz jest cala obsypana no to albo jesz wszystko i nie zwracasz na to uwagi co jej wyskakuje albo nie jesz nic nawet ciastka czy czegos. No nie wiem diete rozrzeszasz to bedzie coraz mniej mleka jadla a jak dostaniesz recepte na mleko dla alergikow to bedzoe Cie ono grosze kosztowalo. Juz dlugo ja karmisz i tak wiec ja bym sobie dala spokoj ,no ale jak chcesz tak zrobisz
Przemywaj oczka mozesz tez sprobowac lekkim naparem z rumianku przemyc bo mojemu Fifiemu tez oczko ropialo troszke i polozna mi kazala rumiankiem przemyc i w jeden dzien zeszlo przez noc tylko nie mial az tak moze tragicznie.
A wlasnie moze ona jeszcze chora albo sie choroba nawrocila i jej oczy lzawia? Biedna kurde.
India jaki Twoj przystojniak zdolny hehe
tak mowilas ze chcesz tatuaz to Radoslaw zapodal propozycje hehe [emoji14]
Napisane na SM-G900F w aplikacji
Forum BabyBoom