reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Anka gratulacje !!! :) No to niezły smok, przeskoczył moją Adę o 140 g :)
Dora nie martw się na zapas. Wiem,że łątwo się mówi ale będzie dobrze na pewno :) :*
Viola mówisz masz już wstawiam kilka zdjęc.
Kasia Marysia jeszcze nie wybrałam będę dziś wybierać ostatecznie. Bardzo fajnie wyszły nam tez te rodzinne zdjęcia ale one zbyt intymne żeby wstawiać :) No i R nie lubi byc w necie :D
Zobacz załącznik 802385 Zobacz załącznik 802386 Zobacz załącznik 802387 Zobacz załącznik 802388 :)

Piękna sesja ale i modelka cudna [emoji7][emoji173]️[emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Potwierdzam, zmartwienia sa ciagle. Jak nie z jednego powodu to drugiego. Nie bez powodu rodzice siwieja ;-)

No nie wiem czy to na moje nerwy tym bardziej ,że sama jestem ze wszystkim.

Kulcia a jak Igi miał zaropiałe oczko to też miał spuchnięte troche?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Aniu gratulacje! Duzy klocuszek;)

Lee super ze jestescie taka rodzina ,podziwiam naprawde;*

Kasiu a zdjecia sa przepiekne po prostu i malutka taki szkrabik slodki zaciumałabym normalnie ;)

Dora wszystko bedzie dobrze kochana nic sie nie martw ;* niech sprawdza wszystko dobrze ;*

Marysiu ja tez bym sobie dala spokoj z tym karmieniem piersia juz . No bo Ty musisz sobie wszystkiego odmawiac a jak nie odmowisz to zaraz jest cala obsypana no to albo jesz wszystko i nie zwracasz na to uwagi co jej wyskakuje albo nie jesz nic nawet ciastka czy czegos. No nie wiem diete rozrzeszasz to bedzie coraz mniej mleka jadla a jak dostaniesz recepte na mleko dla alergikow to bedzoe Cie ono grosze kosztowalo. Juz dlugo ja karmisz i tak wiec ja bym sobie dala spokoj ,no ale jak chcesz tak zrobisz ;)
Przemywaj oczka mozesz tez sprobowac lekkim naparem z rumianku przemyc bo mojemu Fifiemu tez oczko ropialo troszke i polozna mi kazala rumiankiem przemyc i w jeden dzien zeszlo przez noc tylko nie mial az tak moze tragicznie.
A wlasnie moze ona jeszcze chora albo sie choroba nawrocila i jej oczy lzawia? Biedna kurde.

India jaki Twoj przystojniak zdolny hehe ;) tak mowilas ze chcesz tatuaz to Radoslaw zapodal propozycje hehe [emoji14]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Marysiu ja tez jestem caly dzien sama mojego Pawla nie ma od 7 do 21 tylko w niedziele i jakies swieta jestemy caly dzien razem. I tez Filip byl chory 3 tygodnie i tu ten szpital malo sie nie wykomczylam tam ale jakos trzeba sobie radzic nikt nir powiedzial ze bedzoe latwo . Nie mozesz sie tak denerwowac kochana wszystko minie tylko trzeba czasu;*

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pawła nie ma całe dnie w domu wychodzi o 6 wraca na 19, a ja tylko siedze i rycze bo jedno się nie skończyło to już drugie się zaczyna.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Laska!! Ty nie mozesz tak myslec i ryczec, bo cos sie stalo. Wrzuc na luz, bo z nerwica ciezka skonczysz. Dzieci choruja, dzici bywaja alergikami, bywaja niegrzeczne, pyskuja i rozne takie. Nic nie jest idealne. Wez wdech powiedz sobie DAM RADE, BYLE DO PRZODU i zyj!!! Nie mozna sie ciagle zamartwiac
Masz zdrowe dziecko, ktore zdrowo rosnie i sie rozwija, zacznij sie cieszyc tym co masz

Do góry