reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India nie wierze i staram się robic tak mi intuicja mowi.
Bede jej to oko przemywała i musze pilnować, żeby nie tarła bo trze okrutnie. Jak do piatku nie przejdzie to pojade do lekarza. Jeszcze wysypka jej doszła[emoji19] co za los....

A Wam ta maść od dermatologa pomaga?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Raz jest lepiej raz gorzej, ale jak ma nasmarowane to sie tak nie drapie przynajmniej.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kasiu sliczne zdjęcia!!! [emoji8]

Marysiu ja dopóki Filip nie poszedl do przedszkola mialam wzgledny spokój, a potem ruszyla lawina.... stal sie strasznie niegrzeczny, zreszta do teraz sa dni ze usiadlabym i rozryczala... moze nie choruje ale te migdaly... teraz robilismy wymaz z nosa i wyszly mu bakterie streptococus pneumo cos tam- filip nie szczepiony na pneumokoki to teraz mamy efekty. Juz mam dosc bo ciągle cos, malej caly czas charczy w nosku [emoji52] nie wiem od czego. Nie grzejemy juz w mieszkaniu, wietrze...
Wczoraj to oboje przechodzili samych siebie, piszczeli caly dzien. Moj od rana do wieczora w pracy bo zaczal sie sezon i ruszyly budowy. Niedługo nasza ruszy to tez go nie będzie...
A jeszcze ostatnio od mojej mamy uslyszalam ze na filipa to ja tylko krzycze...[emoji52]
Ehh dlugo by wymieniac, chcialam cie pocieszyc że nie jestes sama z trudnosciami ale musimy sie trzymac [emoji8]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kupilam wczoraj ten allerlac i siary sobie narobilam, bo bralam obiadki gerbera i mi koszyk spadl na podloge o rozbilam sloiczek....
Narazilam rossmanna na straty :-]

Ania gratuluje! ;D
Kawał chłopa z Bartusia ;)
czekamy na jakąś fotkę jak juz odpoczniesz ;)

KasiaMarysia nie dołuj sie Kochana bo to nic nie da, a Madzia czuje Twoje emocje.
Ja jestem praktycznie całkiem sama a nawet jak mój M wraca na weekend to i tak ja w większości zajmuje się Jasiem. W mieszkaniu ciągle cos mi sie sypie, wszystkie sprawy na mojej głowie ale musze być silna i dawać rade dla tego Bączka, który wlasnie zasypia mi na piersi. Od innych tez ciagle słyszę, ze to robie źle, tamto tez, a to powinnam inaczej i generalnie ktoś zrobił by to lepiej. Ale to jest moje dziecko na które zdecydowałam sie świadomie wiedząc, ze nie zawsze bedzie kolorowo, to ja jestem jego mama i to ja wiem co dla niego najlepsze. Wiec cyc do przodu, głową do góry i przez wszystkie trudności przejdziesz, a później bedziesz z siebie dumna, ze dałaś radę ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Laska!! Ty nie mozesz tak myslec i ryczec, bo cos sie stalo. Wrzuc na luz, bo z nerwica ciezka skonczysz. Dzieci choruja, dzici bywaja alergikami, bywaja niegrzeczne, pyskuja i rozne takie. Nic nie jest idealne. Wez wdech powiedz sobie DAM RADE, BYLE DO PRZODU i zyj!!! Nie mozna sie ciagle zamartwiac
Masz zdrowe dziecko, ktore zdrowo rosnie i sie rozwija, zacznij sie cieszyc tym co masz

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem baba żołnierz i w wojsku nauczyłam sie jednego co przydaje mi sie w życiu codziennym "jedyny łatwy dzień był wczoraj" [emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kupilam wczoraj ten allerlac i siary sobie narobilam, bo bralam obiadki gerbera i mi koszyk spadl na podloge o rozbilam sloiczek....
Narazilam rossmanna na straty :-]

Co wzięłaś??:)
Jeden słoiczek ...pikuś.

Nuskaaa nie ma co Cie załamywać, dobrze że Josio zdrowy i obyś nie musiała szybko tych chorób przechodzić. Ja też tak pocieszałam koleżanke dopóki Magda nie złapała wirusa. Każda choroba dziecka to mnie osłabia.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Krem jarzynowy ze schabem
Domowy rosolek drobiowo-wolowy
Jarzynki z cielecinka

reklama
Do góry