reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India nie wierze i staram się robic tak mi intuicja mowi.
Bede jej to oko przemywała i musze pilnować, żeby nie tarła bo trze okrutnie. Jak do piatku nie przejdzie to pojade do lekarza. Jeszcze wysypka jej doszła[emoji19] co za los....

A Wam ta maść od dermatologa pomaga?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Raz jest lepiej raz gorzej, ale jak ma nasmarowane to sie tak nie drapie przynajmniej.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kasiu sliczne zdjęcia!!! [emoji8]

Marysiu ja dopóki Filip nie poszedl do przedszkola mialam wzgledny spokój, a potem ruszyla lawina.... stal sie strasznie niegrzeczny, zreszta do teraz sa dni ze usiadlabym i rozryczala... moze nie choruje ale te migdaly... teraz robilismy wymaz z nosa i wyszly mu bakterie streptococus pneumo cos tam- filip nie szczepiony na pneumokoki to teraz mamy efekty. Juz mam dosc bo ciągle cos, malej caly czas charczy w nosku [emoji52] nie wiem od czego. Nie grzejemy juz w mieszkaniu, wietrze...
Wczoraj to oboje przechodzili samych siebie, piszczeli caly dzien. Moj od rana do wieczora w pracy bo zaczal sie sezon i ruszyly budowy. Niedługo nasza ruszy to tez go nie będzie...
A jeszcze ostatnio od mojej mamy uslyszalam ze na filipa to ja tylko krzycze...[emoji52]
Ehh dlugo by wymieniac, chcialam cie pocieszyc że nie jestes sama z trudnosciami ale musimy sie trzymac [emoji8]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kupilam wczoraj ten allerlac i siary sobie narobilam, bo bralam obiadki gerbera i mi koszyk spadl na podloge o rozbilam sloiczek....
Narazilam rossmanna na straty :-]

Ania gratuluje! ;D
Kawał chłopa z Bartusia ;)
czekamy na jakąś fotkę jak juz odpoczniesz ;)

KasiaMarysia nie dołuj sie Kochana bo to nic nie da, a Madzia czuje Twoje emocje.
Ja jestem praktycznie całkiem sama a nawet jak mój M wraca na weekend to i tak ja w większości zajmuje się Jasiem. W mieszkaniu ciągle cos mi sie sypie, wszystkie sprawy na mojej głowie ale musze być silna i dawać rade dla tego Bączka, który wlasnie zasypia mi na piersi. Od innych tez ciagle słyszę, ze to robie źle, tamto tez, a to powinnam inaczej i generalnie ktoś zrobił by to lepiej. Ale to jest moje dziecko na które zdecydowałam sie świadomie wiedząc, ze nie zawsze bedzie kolorowo, to ja jestem jego mama i to ja wiem co dla niego najlepsze. Wiec cyc do przodu, głową do góry i przez wszystkie trudności przejdziesz, a później bedziesz z siebie dumna, ze dałaś radę ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Laska!! Ty nie mozesz tak myslec i ryczec, bo cos sie stalo. Wrzuc na luz, bo z nerwica ciezka skonczysz. Dzieci choruja, dzici bywaja alergikami, bywaja niegrzeczne, pyskuja i rozne takie. Nic nie jest idealne. Wez wdech powiedz sobie DAM RADE, BYLE DO PRZODU i zyj!!! Nie mozna sie ciagle zamartwiac
Masz zdrowe dziecko, ktore zdrowo rosnie i sie rozwija, zacznij sie cieszyc tym co masz

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem baba żołnierz i w wojsku nauczyłam sie jednego co przydaje mi sie w życiu codziennym "jedyny łatwy dzień był wczoraj" [emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kupilam wczoraj ten allerlac i siary sobie narobilam, bo bralam obiadki gerbera i mi koszyk spadl na podloge o rozbilam sloiczek....
Narazilam rossmanna na straty :-]

Co wzięłaś??:)
Jeden słoiczek ...pikuś.

Nuskaaa nie ma co Cie załamywać, dobrze że Josio zdrowy i obyś nie musiała szybko tych chorób przechodzić. Ja też tak pocieszałam koleżanke dopóki Magda nie złapała wirusa. Każda choroba dziecka to mnie osłabia.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Krem jarzynowy ze schabem
Domowy rosolek drobiowo-wolowy
Jarzynki z cielecinka

reklama
Do góry