reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Anka gratulacje!! :-) :-) :-) :-) kurczę, jakbys donosila do terminu to mialby 5000g! :-)

Marysia nie wiem co to moze być, jesli sól fizjologiczna nie pomoże to pewnie potrzebne beda krople z antybiotykiem. Możliwe ze cos jej wpadlo, ale to by lzawilo chyba caly czas bo by czulo ze jest tam cialo obce. A moze ja gdzie przewialo? Katarku nie ma?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dora będzie ok. Czasem jakiś paproch się na sondzie położy i o. Będzie ok. Do terminu juz niewiele wiec niestety musisz wytrzymać. Jestem z Tobą.

Kasia ale słodka malutka!

KasiaMarysia a nie byłaś z nią na dworze? Czasem jak nawieje w oko to ropieje. Igi tak miał. Solą fizjologiczna umylam , dwa dni po spaniu miał mocniej ale przeszło. Spróbuj.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Anka gratulacje! Odpoczywaj teraz!

Dora u mnie w drugiej ciąży ciagle jakieś wady podejrzewali, na usg było cos ale nie wiedzieli co i fak czasem stali nade mną i gadali czego to mój synek nie ma ( mózgu, nerek, zarośnięty przełyk) i ile pożyje po porodzie [emoji33]
Przeżyłam straszne chwile, synek urodził sie przedwcześnie ale zdrowy i piękny. Niech pilnują czy cos tam sie nie dzieje u Malucha bo lepiej w ta stronę a nie w druga, kłopot by był jakby nie widzieli problemu a by był. Teraz masz sie wyciszyć i skupić na donoszeniu w spokoju. Pewnie, że będziesz sie przejmować ale nie pisz czarnych scenariuszy [emoji1307][emoji1307][emoji1307]będzie dobrze Kochana

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Anka gratulacje !!! :) No to niezły smok, przeskoczył moją Adę o 140 g :)
Dora nie martw się na zapas. Wiem,że łątwo się mówi ale będzie dobrze na pewno :) :*
Viola mówisz masz już wstawiam kilka zdjęc.
Kasia Marysia jeszcze nie wybrałam będę dziś wybierać ostatecznie. Bardzo fajnie wyszły nam tez te rodzinne zdjęcia ale one zbyt intymne żeby wstawiać :) No i R nie lubi byc w necie :D
a-6.JPG
a-22.JPG
a-5.JPG
a-16.JPG
:)

Załączniki

• a-6.JPG
    a-6.JPG
    84,3 KB · Wyświetleń: 320
  • a-22.JPG
    a-22.JPG
    77,7 KB · Wyświetleń: 316