reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
W oczekiwaniu na posta od Anki wstawię Wam zdjęcie :) Dostałam dziś zdjęcia z tej sesji noworodkowej co robiliśmy i teraz z nich muszę wybrać16 i one zostaną obrobione i wydrukowane przez fotografkę :) Jestem mega zadowolona z efektów :) Zobacz załącznik 802374
Słodziutka niunia! Macie piękną pamiątkę:) jakie wybrałaś do wywołania?

Dziewczyny help. Madzi wczoraj rano zaczęło ropieć oczko. Dziś ma zaklejone i spuchnięte. Zaraz jej solą przemyje. Nie wiem co się stało, obstawiam że może jej coś wpadło, ona ciągle na brzuchu. W nocy dzień wczesniej niespokojnie spała, co pół h się budziła i może jej coś tak przeszkadzało.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Mały w inkubatorze odpoczywa bo zmęczony bardzo.

O 1 godzinie miałam 2 cm rozwarcia, o 2 godziniw 5 cm a o 3 zaczęły się parte i 3:20 wyszedł klocek aż pękłam. Waży 4200!!!

Przymierzam się do wgrania do łazienki i siedzę od 15 minut na łóżku ale boję się wstać bo zaleje całą sale

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Anka, ogromne gratulacje :-)
Duzy Bartus :-) dzielna mama!!

Dora, bedzie dobrze. To obraz USG, z plcia sie lekarze myla, z waga, z wielkoscia miedniczek, wielkoscia glowki... na pewno wszystko jest ok [emoji8]
Poobserwuja dokladniej :-)

Kasia, ale sliczna cora [emoji7][emoji7][emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aniu gratuluje [emoji182][emoji182] duzy Bartus [emoji173][emoji173]
Lee podziwiam Was[emoji5]
Dora wszystko bedzie dobrze.
laski masakra kiedy ja sie ogarne.... wczoraj kuchni nawet nir skonczylam. dzisiaj rma przyjechac siostra M mi pomoc.wczoraj tez byla ale dzis zostaje na noc.

reklama
Do góry