reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

My po usg w brzuszku wszystko ok tylko stwierdziła cofanie się pokarmu więc refluks. Jutro pojedziemy do Pani dr ona jest pediatra gastrolog więc powinna wiedzieć jak leczyć.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A co tu tak pusto dziś
Marysiu jak Madzia ?
Dora skurcze zmniejszyły się?
Mała mi pokaż Amelke dawno nie wstawialas zdjęcia:) kiedy się przeprowadzacie?
A coś Ola ucichla całkiem.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Jest prawie 1 a ja nadal nie śpię. Już nie wiem która to noc z rzędu. Już nawet w dzień się nie kładę, dziś jeszvze ok 19 byliśmy ma spacerze i ***** to daje.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

1491021519-aaaaaa.jpeg

Amelcia gadająca z balonami [emoji5]
1491021563-aaaaaa.jpeg

zagadka na dziś. gdzie jest bąbel? ( on tak chodzi spać)
Ania ta bezsennosc w ciazy jest straszna!
dzwoneczku dobrze ze juz wiecie co Zuzi. teraz leczeniw i bedzie dobrze.
co do przeprowadzki to nie wiem dokladnie. do konca nastepnego tygodnia napewno juz. dzisiaj powinnam cos wiecej wiedziec.
Ola ?????
Kasia456 tez zamilkla jakis czas temu. ona chyba jakos teraz za maz wychodzi co?

reklama
Zuzia bidulka z tym brzuszkiem, ale słodziak i oczy takie bystre ma :)
Amelka cud miód i orzeszki.
Ja tam, śpię twu twu.... co swoje łóżko to swoje... budzę się czasem w nocy, ale zasypiam zaraz. A tak to od 23 do 6 rano bez problemów.
Skurcze są ale słabsze i nie bolesne co najważniejsze. Leżę grzecznie tylko do toalety wstaję no i umyć się. Muszę ten kwiecień wytrzymać. Chociaż korci mnie niezmiernie żeby np zrobić miejsce w szafie.
Wczoraj załadowałam koszyk w gemini i szok jak kwotę zobaczyłam, kurcze same potrzebne rzeczy i to jeszcze bez laktatora...bo tak się z nim czaję trochę...
Kupowała któraś tam ten ręcznik po kąpieli?

Do góry