reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Poza tym jeszcze koszulę do porodu i karmienia muszę kupić i te staniki do karmienia. Rozmiar nie wiem jaki, chyba wezmę jeden taki na teraz a drugi większy.
W szpitalu nic nie przytyłam, nawet trochę spadło i to chyba z piersi poleciało, bo biustonosz jakby luźniejszy się zrobił... Mam nadzieję, że mnie moje gruczoły w odpowiednim momencie nie zawiodą. Wczoraj mnie oświeciło, że po porodzie jeszcze kg spadną, to chyba zniknę... Ja chcę karmić a skąd ten pokarm będzie... Jem od 6 rano do 22 to już nawet więcej niż 6 posiłków :(

Dzień dobry kochane :)
Marysia ale będziecie mieć super pogodę na chrzciny :)
Dora na pewno będzie pokarm nie masz się co martwić na zapas. U mnie ta laktacja tak się rozchulała ,że mi z cycków tryska normalnie. Muszę wkładki co chwila zmieniać. A dziewczyny czy to jest normalne,że jak Adka zaczyna ssać z jednego cyca to zaczyna mi się lać z drugiego w tym samym momencie?
My zaraz zbieramy się na spacer. A R zostaje w domu i będzie sprzątał :)
Adka przesyła Wam pozdrowienia cioteczki i trzymamy kciuki za wszystkie chore maluszki i za Wasze ciążowe brzuszki :)
17758156_1246766908706066_1774985538_n.jpg

Załączniki

• 17758156_1246766908706066_1774985538_n.jpg
    17758156_1246766908706066_1774985538_n.jpg
    61,7 KB · Wyświetleń: 192
kasia normalne[emoji5] ile razy gdzies mi sie wkladke przesunela (mimo ze sa przyklejane) i mialam koszulke mokra. kilka razy sie tak zdarzylo ze miala caly bok koszuli mokry i lozko np.... a teraz od kilku dni walczymy o laktacje bo cos srednio cycki mi mleko produkuja.. pije dwa razy dziennie femal....i jest troszke lepiej.

Kurde no to szok nie wiedziałam,że tak to może działać, Że na płacz dziecka to już w ogóle bym nie pomyślała :p Mała Mi ja już nie mogłam znieść smaku femal tikera i musiałam zrobić przerwe. Piję teraz herbatkę z hippa dla kobiet karmiących :)

reklama
Do góry