reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

IMG_20170331_084902.jpg

To ta cienka wiosenna

IMG_20170331_084914.jpg

To ten polarowy płaszczyk

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170331_084902.jpg
    IMG_20170331_084902.jpg
    77 KB · Wyświetleń: 156
  • IMG_20170331_084914.jpg
    IMG_20170331_084914.jpg
    110,4 KB · Wyświetleń: 156
reklama
Hej my dziś mamy usg brzuszka a na jutro umówiłam Zuzie do lekarza prywatnie bo normalnie chyba osiwieje nie wiem co jej jest :( butelki do buzi nawet nie chce wziąć wszystko muszę łyżeczka karmić już nawet w nocy nie chce butelki, kup nadal dużo :( może to refleks i ma podrazbony przełyk nie wiem już

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwoneczku biedna [emoji26] kurcze, cos musi byc z buzia skoro nie chce butelki, dobrze że w ogóle z łyżeczki zje. Daj znać jak po usg.

MalaMi a u was jak po.lekarzu wczoraj?

Juz wiem ze popołudniu założę malej tą kurteczke cienka. Jest tak ciepło ze spokojnie moze byc w cienkiej. A wieczorem jak bede wracac od teściowej to zaloze jej pod spod sweterek. A ja nie mam kurtki [emoji52]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

hej. po lekarzu u nas wszystko ok. mala cala przebadana. ma leciutko czerwone gardlo ale antybiotyku nie dawala. a ja mam stosowac ten uniben czy jak mu tam i powinno przejsc. wydaje mi sie ze to od klimy bo M zapomnial wylaczyc.
dzis zaczelam sie pakowac. spakowalam czesc szklanek, talerzy itp z kuchni. dalej nie wiem co. moze czesc ciuchow popakuje. u mnie dzis 22 stopnie w cieniu a my w mieszkaniu bo mowila lekarka zwby nie wychodzic narazie na spacery z mala bo pogoda zdradliwa i zeby jej soe nie pogorszylo. mlody nadal wola za smoczkiem czasem. kiedy on zapomni?
ja mala ubieram body dl rekaw polspiochy albo spiochy i pajac cienki polarowy i kocyk do wozka. nie lubi jak jest jej za cieplo

reklama
Kurde,telefon mi sie wykapal

Viola, dzisiaj bardzo cieplo,wiec cienka kurtka ok. Moja jest na polarku i tez sie Druńka jadac w wozku nie zgrzala

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry