reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India jak to wykapalas tel?

Mala mi ja mialam kryzys w grudniu czyli w 3-4 msc. Sliczna Amelka, a nie boisz się braknie powietrza?

Kasia ooo jaka piekna Adka. Widac ze juz spora kobieta.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Marysia w poniedziałek ważyła 4400 a we wtorek idziemy do pediatry. Ciekawa jestem ile przybrała teraz na samym cycu :) Dobrze,że Madzia już lepiej :) Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze poszło :)

Hejka :-)
Sliczna Amelka, Adusia i schowany Cyprianek :-)
Marysiu wszystkiego najlepszego dla Was :-)

U nas dzis 21st... byliśmy na spacerku, Amelka miala drzemke pół godziny i teraz juz byla zmęczona i kurcze ona ma ostatnio takue jazdy jakues- ze potrafi krzyczec aż do zdarcia glosu jak jest zmęczona i nie może zasnac [emoji52]
Zauważyłam że jak "trafie" w odpowiednim momencie i odloze ja do łóżeczka to zasypia jak aniołek, lezy lezy i zasnie. A jak juz przegapie moment to jest jakas masakra, jakby ja ze skory obdzierano [emoji26]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A to moje dzieciaczki [emoji3]
IMG_20170401_123127.jpg

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170401_123127.jpg
    IMG_20170401_123127.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 239
Hejka :-) tydzien mnie nie bylo tylko z doskoku bo miałam w Pl Mame moja ❤ dzisiaj wyleciala spowrotem i przyleci w sierpniu jak Wika sie urodzi. Tyle pieknych rzeczy Malutka dostala z Anglii. Później Wam pospamuje. Teraz Was zaczelam nadrobic ale tak od środka i o.
Dora lez lez kochana, ważne ze skurcze ustąpiły. I synus poczeka na odpowiedni moment. Ja Bogu dziękuję ze tak się czuje, w sumie to nawet gdyby nie kopniak od corci i rosnący brzuch to bym nie wirdziala ze w ciąży jestem. Chociaz hemoroid mnie dopadł :( ale to pikus. Kazdy kto sie dowiaduje o ciazy to zapyta kto będzie, po czym za nim odpowiem to twierdzą ze synek. Bo mam twarz ladna i tak dobrze niby wygladam.

Marysia fajnie ze Madzi lepiej :) ale ladna pogodę trafiliście :-)

reklama
Do góry