reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Hej.
Fakt pogoda piekna
Pooowoli się szykujemy.
Madziucha jak nie chora procz kaszlu.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Fakt pogoda piekna
Pooowoli się szykujemy.
Madziucha jak nie chora procz kaszlu.
KasiaMarysia23
KasiaMarysia23
India jak to wykapalas tel?
Mala mi ja mialam kryzys w grudniu czyli w 3-4 msc. Sliczna Amelka, a nie boisz się braknie powietrza?
Kasia ooo jaka piekna Adka. Widac ze juz spora kobieta.
Mala mi ja mialam kryzys w grudniu czyli w 3-4 msc. Sliczna Amelka, a nie boisz się braknie powietrza?
Kasia ooo jaka piekna Adka. Widac ze juz spora kobieta.
viola150
Hejka :-)
Sliczna Amelka, Adusia i schowany Cyprianek :-)
Marysiu wszystkiego najlepszego dla Was :-)
U nas dzis 21st... byliśmy na spacerku, Amelka miala drzemke pół godziny i teraz juz byla zmęczona i kurcze ona ma ostatnio takue jazdy jakues- ze potrafi krzyczec aż do zdarcia glosu jak jest zmęczona i nie może zasnac [emoji52]
Zauważyłam że jak "trafie" w odpowiednim momencie i odloze ja do łóżeczka to zasypia jak aniołek, lezy lezy i zasnie. A jak juz przegapie moment to jest jakas masakra, jakby ja ze skory obdzierano [emoji26]
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Sliczna Amelka, Adusia i schowany Cyprianek :-)
Marysiu wszystkiego najlepszego dla Was :-)
U nas dzis 21st... byliśmy na spacerku, Amelka miala drzemke pół godziny i teraz juz byla zmęczona i kurcze ona ma ostatnio takue jazdy jakues- ze potrafi krzyczec aż do zdarcia glosu jak jest zmęczona i nie może zasnac [emoji52]
Zauważyłam że jak "trafie" w odpowiednim momencie i odloze ja do łóżeczka to zasypia jak aniołek, lezy lezy i zasnie. A jak juz przegapie moment to jest jakas masakra, jakby ja ze skory obdzierano [emoji26]
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
Załączniki
viola150
Wiiktoriiaaa
Hejka :-) tydzien mnie nie bylo tylko z doskoku bo miałam w Pl Mame moja ❤ dzisiaj wyleciala spowrotem i przyleci w sierpniu jak Wika sie urodzi. Tyle pieknych rzeczy Malutka dostala z Anglii. Później Wam pospamuje. Teraz Was zaczelam nadrobic ale tak od środka i o.
Dora lez lez kochana, ważne ze skurcze ustąpiły. I synus poczeka na odpowiedni moment. Ja Bogu dziękuję ze tak się czuje, w sumie to nawet gdyby nie kopniak od corci i rosnący brzuch to bym nie wirdziala ze w ciąży jestem. Chociaz hemoroid mnie dopadł ale to pikus. Kazdy kto sie dowiaduje o ciazy to zapyta kto będzie, po czym za nim odpowiem to twierdzą ze synek. Bo mam twarz ladna i tak dobrze niby wygladam.
Marysia fajnie ze Madzi lepiej ale ladna pogodę trafiliście :-)
Dora lez lez kochana, ważne ze skurcze ustąpiły. I synus poczeka na odpowiedni moment. Ja Bogu dziękuję ze tak się czuje, w sumie to nawet gdyby nie kopniak od corci i rosnący brzuch to bym nie wirdziala ze w ciąży jestem. Chociaz hemoroid mnie dopadł ale to pikus. Kazdy kto sie dowiaduje o ciazy to zapyta kto będzie, po czym za nim odpowiem to twierdzą ze synek. Bo mam twarz ladna i tak dobrze niby wygladam.
Marysia fajnie ze Madzi lepiej ale ladna pogodę trafiliście :-)
reklama