reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Jestem jestem ;)

Marysiu aby Madzi przeszło juz całkowicie. Ja tez się z Filipem męczyłam w szpitalu ze jeju ale go wyleczyli a to najważniejsze.

Dora to zamawiaj z neta sobie trochę rzeczy. Ja bym na Twoim miejscu tylko parę rzeczy do szpitala jak juz kupiła na 50 w razie co bo nawet jak będzie troszkę przyduze to czy skarpetki założysz czy rękawki podwiniesz to będzie ok. Wiec na 56 więcej kupuj my od razu zakładaliśmy na 62 bo na 56 były za małe ale Filip się 62 długi urodził i kluseczka był więc ja miałam może 4 sztuki na 56 tylko ;p

Ale aby siedział jak najdłużej a jak będzie ciężko to zrobią Ci cesarke i tyle ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie nie kochana bo crp nam wyszło w normie właśnie. Filip miał nieżyt oskrzeli i dostał antybiotyk a później miał 3 dniowke z rumieniem zakaznym goraczka powyżej 39.7. Ale dziecko chore to jest tragedia. Jeszcze ta buzia w środku całą w plesniawkach okropnych ze jak mu to gazikiem zdarly to aż z krwia

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas właśnie przebija sie slonce, bylam zawieźć młodego i juz dosc ciepło. Muszę obejrzeć sie za jakąś kurtka dla siebie bo mam tylko taka ciut cieplejsza.

A w co ubieracie dzieci jak jest tak cieplej?? Amelka jeździ jeszcze w takim plaszczyku ktory jej zalozylam jak wyciagnelam ja z kombinezonu no ale chyba jyz za cieplo na niego...

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas juz tez ladnie sie robi :-)
Ada jezdzi w kurtce wiosennej, a jak jest chlodniej to w bluzie i kurtce. Nie wiem w co ubierac jak sie jeszcze bardziej ociepli. Narazie ta pogoda jeszcze taka zdradliwa, ja tak do konca jeszcze nie ufam tej wiosnie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
U nas juz tez ladnie sie robi :-)
Ada jezdzi w kurtce wiosennej, a jak jest chlodniej to w bluzie i kurtce. Nie wiem w co ubierac jak sie jeszcze bardziej ociepli. Narazie ta pogoda jeszcze taka zdradliwa, ja tak do konca jeszcze nie ufam tej wiosnie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale u Ciebie kurtka wiosenna tzn jaka?? Bo ja mam taką ale to jest tylko pojedyncza warstwa materiału, zadnej podszewki ani nic, a płaszczyk znów polarowy. Zaraz wstawię zdjęcie

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry